menu


2015. június 26., péntek

Veszély a Vatikánban, a pápa hozzáállásának változása...

Annak a sürgős szükségszerűségével folytatva, hogy hiteles belső alapelveket hozzunk létre, és ne hamisakat, ahogy sokkakkal történt, valamint, hogy elkerüljük, hogy rettenetes dolgok, tömeggyilkosságok, kegyetlen merényletek áldozataivá váljunk, van valami figyelemfelkeltő a katolikus egyház főpapjával kapcsolatosan.

Úgy tűnik, hogy számos érzékeny helyzetnek szentelte magát és aggodalmát fejezte ki azok miatt a súlyos helyzetek miatt, amelyek komoly konfliktusokat váltottak ki bolygószerte, beleavatkozva a mindenütt jelen levő hátborzongató terrorba és barbaritásba.

Ezzel olyan hozzáállást mutatott, amely nem sajátja ennek a vallásos világnak, amelyet buzgalom és odaadás jár át, amelyen belül gyakran, amiről prédikálnak, nem egészen olyan, mint amilyennek mondják, hanem két oldalon játszanak és ez évszázadok óta látható volt...

Ugyanígy, habár ezek közül a cselekedetek közül sok kegyetlen és realisztikus, különösen azok számára, akik hisznek abban, hogy a spirituális, a morális és a jelenlegi fizikai élet, továbbra is a hit, az átláthatóság, a tisztaság, a bizalom, a harmónia, a béke szinonimája... részünkről, nagyon sajnáljuk őket, azonban az átélt tények mások, és ez az, ami érdekel bennünket, hogy a lehető legvilágosabb és valós módon ismertessük őket ebben a videóban.


Az elit próféciái. Előzetes figyelmeztetések. Apokaliptikus filmek

Annak érdekében, hogy segítsünk azoknak a problémáknak a megoldásában, amelyek az egész emberiséget érintik, nagyon fontos mindazok számára, akik figyelemmel kísérnek minket, hogy komolyan vizsgálják meg saját magukat és a világ helyzetét. Mivel a bolygó átalakulási fázisba lép, és olyan rendkívüli változások zajlanak, amelyek soha nem voltak még láthatók a történelem során, Atlantisz elsüllyedése és elűnése óta.

Ezzel azt szeretnénk mondani, hogy új, ciklikus változás közeledik geológiai, topográfiai és geomágneses téren…
Akkor, mit tegyünk a káosz és a súlyos planetáris összeomlás közepette, talán tehetünk valamit, hogy megállítsuk a szokatlan geomágneses és éghajlati változást?

Ezzel a minden létezőt megváltoztató, kemény, átalakító-pusztító folyamattal kapcsolatban, azt is láthatjuk, hogy gyökeres genetikai mutáció kíséri… azonban ez a változás attól függ, hogy hogyan cselekszünk egyénileg és kollektívan.