menu


2016. április 26., kedd

Tisztázatlan politikusgyilkosságok, Kennedyk, Eva Perón, Diana, monacói Grace

Azzal az egyedüli céllal folytatjuk, hogy megpróbáljunk tisztázni olyan, meglehetősen szomorú eseményeket, amelyek különböző módokon, az egész emberiséget érintették, bár ezt több millióan figyelmen kívül hagyják. Úgy látjuk, hogy a második részben, sürgősen szükség van arra, hogy megértsük, hogy kik voltak azok, a valóban bátor emberek, akiket a Birodalom elsüllyesztett, ahogy mindig is teszi, perverzitásból és irigységből csupán azért, mert ők nem alkalmazkodtak a nép elleni fellépéshez, ezért gonoszul elárulták őket.
Fontos mélyen megérteni, hogy a sötétség elleni harc már nem titokban zajlik, ahogy eddig történt, hanem most már nyílttá vált, ezért van több millió elveszett ember, akik elhajlottak, mert az út meghatározott, és vagy a fényhez, vagy a sűrű sötétségbe vezet. Bár sokak számára regényesnek tűnik, azonban, valóban nagyszerű lények harcáról volt szó… Ezért nagyon fontosnak tartjuk feltárni mindazokat a különös haláleseteket és gyáva politikusgyilkosságokat, amelyek tisztázatlanok maradtak, így az emberiség nem ismeri őket.


2016. április 23., szombat

Sátánizmus, globális diktatúra, krízis Spanyolországban, Latin-Amerika, Trump

A létezésünk legnehezebb pillanatait éljük, mert mindent az igazságtalanság fémjelez. Számtalan árulás, összeesküvés történik, olyan embereket gyilkolnak meg, akik csupán tiszta érzésből akarták a legjobbat adni magukból, szolgálva, segítve, hogy ezáltal jobb világot hozzanak létre…
De most már mindennek meghatározott célja van és az önzés, a kapzsiság, a hatalomvágy uralkodik. Ezeket azoktól örököltük, akik teljes büntetlenséggel kormányoznak az anti-fény nevében...
De miért válnak napról-napra komolyabbá a nehézségek? Talán van valamilyen titkos terv, amelyet azért hoztak létre, hogy bevégezzék az emberiséggel, de nem értjük meg azt?
Lehet, hogy ezen a jól eltervezett programon belül akarják létrehozni a Szakadás Energiát, amely káosszal és rettegéssel árasztja el az egész bolygót?
Ezenkívül, mit mondhatunk az egyre inkább nyílttá váló sátánizmusról, amelyet már kormányzati szinten terjesztenek és ez teljesen normálisnak számít? Odáig mentek, hogy még templomokat is állítanak a kultuszuknak és a pogány, sátáni istenségeiknek. Arra törekszenek, hogy belénk ültessék az ősi hitüket, amely démonikus és ritualista entitásokat tisztel és ahogy mindig is tették, kihasználják a különleges, kabbalisztikus dátumokat és véráldozatot mutatnak be a szörnynek.




2016. április 3., vasárnap

9/11 igazsága, rituális gyilkosságok 11, G. Bush, G. Washington látomása

 *** ÚJ KIADÁS ***

A hatalom urai által kiváltott különböző összeesküvésekkel folytatva, amelyek az emberiség ellen irányulnak, egy konkrét esetet fogunk kifejteni, amely a terror és rettegés kiprovokálásának kezdete volt, amelyet az ismert terroristák és az árnyék oldalához tartozók alattomos módon elterveztek...

Bár közben jó néhány év telt el, még mindig teljes csend övezi ezt a témát… Ebben a dokumentumfilmben szeretnénk bemutatni az összes lehetséges bizonyítékot, hogy a nézőink elemezhessék ezeket a megrázó történéseket, mivel ezek a rosszándékú támadások, ahelyett, hogy egyre ritkábban történnének, egyre gyakoribbá váltak.

De hogyan lehetséges, hogy erősödött, miközben egyre szigorúbbá válik a kontroll? Talán valamit nem jól végeznek? Az a legkülönösebb, hogy a következmények mindig az ártatlan lakosságot sújtják.

Többeket gonoszul meggyilkolt a Birodalom, mert nagyon sokat tudtak, ezért az összes cselszövésnek és megtévesztésnek ellenálltak, és így el tudták titkolni az igazságot a New York-i ikertornyok összeomlásáról, bár számos aktivista szolgált róla információval. Világosan látható, hogy hamis zászló támadás volt, amelyet maga az amerikai kormány és a szaúd-arábiai kormány követett el…

Talán az ikertornyok lerombolását előre kiszámolták, hogy 2001. szeptember 11-én vigyék végbe?



2016. április 2., szombat

Zika-vírus, az internet vége, haditörvény, terroristák, dzsedi vallás, sátánizmus

Azzal folytatjuk, hogy sürgősen szükség van rá, hogy kinyissuk a szemünket. Olyan cselekményekre utalunk, amelyek megtévesztő módon, több százezer menekültet is magukba foglalnak, akik, a nemzetközi jogra alapozva, bizakodóan kértek menedéket. Azonban, váratlan változás következett be, amelynek következtében egyre nő a gyűlölet és a rasszizmus mértéke szerte a világon, ahelyett, hogy támogatnánk őket és munkát adnánk nekik, ahogy több millió Dél-Amerikából és máshonnan érkezővel történt régebben.
Lehet, hogy voltak közöttük olyanok, akik azzal a szándékkal szivárogtak be, hogy terrortámadásokat hatsanak végre, hogy ezáltal reakciókat váltsanak ki a lakosság körében, és mint mindig, most is az ártatlanok fizetik meg a következményeket? Vagy lehet, hogy ez annak a tervnek a része, hogy létrehozzák a kitartóan várt új világrendet és ezáltal új normákat vezessenek be a bolygón? Vagy mindez csupán módszer arra, hogy felhasználjanak minket a határok lezárására?
Egy globális változás meghatározó pillanatait éljük, amely, afelé tart, hogy haditörvényt vezessenek be és ezt számos olyan országban láthatjuk, amelyek fegyverkezésbe fogtak…
Ijesztő történelmi eseményeket élünk újra, amelyek háborúkba, halálba, válságba és éhségbe torkollottak... és ez most megismétlődik. Eközben a lakosság teljesen védtelen, miközben napról-napra több millióan halnak éhen, vagy vesztik életüket betegségek, járványok stb. következtében. És mit mondhatunk a drámaian terjedő, mindent elözönlő Zika-vírusról? Talán arra törekszenek, hogy járványt váltsanak ki egy olyan kontinensen, amely nem ért egyet a globális terveikkel, azzal az egyedüli céllal, hogy még nagyobb rettegést idézzenek elő, és oltásokkal ültessenek csipet a lakosságba?


Gazdasági világválság riadó, NWO, munkanélküliség

Azáltal vezérelve, hogy segítsünk mindazoknak, akik több mint három éve figyelemmel kísérik a videóinkat, figyelmeztetni szeretnénk rá, hogy sürgősen, a lehető legjobban fel kell készülnünk azokra a rendkívüli nehézségekre, amelyek már mozgásban vannak, és bármikor bekövetkezhetnek. Ezzel arra a közeljövőben bekövetkező globális, pénzügyi összeomlásra utalunk, amely teljesen lerombolná a gazdaságot és az életmódunkat...
Azokra a rettenetes eseményekre figyelmeztetünk, amelyek hamarosan bekövetkezhetnek. Sokkal nagyobb válság áll előttünk, mint az 1929-es volt. Ennek a válságnak a következtében sok millióan kerültek utcára, míg mások, soha nem látott módon éheztek... Bizonyítékok támasztják alá, hogy nagyon nehéz globális helyzetben vagyunk, amely bármelyik pillanatban robbanhat, és bár el akarják hitetni velünk, hogy kifelé tartunk a globális válságból, azonban a valóság az, hogy súlyos, visszafordíthatatlan problémáról van szó.
Ha tisztában vagyunk ezzel, akkor lehet, hogy jobb, ha elkerüljük a pénzügyeket, a banki műveleteket és a tőzsdét, mert rettenetes káosz közeleg, amely az egész világot sújtja majd…