menu


2013. június 12., szerda

Tisztázatlan összeesküvések és merényletek, a királyságok hanyatlása, az elit az égi-földi igazságszolgáltatás előtt

Jelenleg egy várakozás-limbusz időszakban élünk, átmeneti, megújulási folyamatban, amely egy új korszakhoz vezet, amelyben minden, amit eltusoltak, elrejtettek, napfényre kerül majd. Ez azoknak a foton-kvantumoknak köszönhető, amelyek a Plejádok (Fiastyúk) Alcyone napjáról érkeznek, mivel egy nagyon erőteljes meghatározó tulajdonsággal rendelkező energia hordozói, amelynek nem tudnak ellenállni, a sötén illuminátusok, és ennek eredményeként elkezdik megmutatni, milyenek is ők valójában.

Fontos, hogy megértsük, hogy ez a frekvenciaváltozás, frekvencia-emelkedés, bár általában nem érzékeljük, iránymutató a számunkra, hogy összehangoljuk a fizikai, a pszichikai és a belső állapotunkat, helyre rakjuk azokat. Amíg ki nem nyílik a minket rejtő plejádi-szíriai hologram-csomagolás, addig egyre inkább szükségszerű és sürgős a megtisztulás-gyógyulás. Ha majd a hologram kinyílik, az utat ad egy új, fényes faj létrejöttének.

Úgy az annunaki -- szürke - hüllő-lény és sárkány-lény földönkívüli bitorló-megszállók menetrend-terve, mint a diktatórikus uralmuk folytatódik, ahogyan a manipulációra épülő uralmuk is. Az volt a gonosz tervük, hogy megfosszanak bennünket a belső és az emberi képességeinktől, a stabilitástól, a békétől, az empátiától, az egyetértéstől, a harmóniától, az intelligenciától, a tudatosságtól, és ezenfelül módosították a DNS-ünket.

Ezeknek a kegyetlen és embertelen túlkapásoknak a következményeként most az égi-földi igazságszolgáltatás elé kell állniuk, a számos igazságtalanság, önkényesség, hatalmi visszaélések, egyéneket vagy tömegeket érintő merényletek miatt...

Számos merénylet és eltűnés történt, amelyek nem jártak következményekkel az elkövetők számára, és végül megoldatlanok maradtak. Ezek felszínre kerülnek manapság és az NWO ellen fordulnak. Ez történt a színésznő Marilyn Monroe halálával kapcsolatban, úgy, mint, az ismert énekes John Lennonéval, csakúgy mint Whitney Houston, Michael Jackson, Diana walesi hercegnő esetében. Ezenkívül, ez történt még bizonyos politikai aktivisták halála kapcsán is, mint Mahátma Gandhi, Indira Gandhi, Radzsiv Gandhi, Benazir Bhutto, Jitzhak Rabin, Olof Palme, Anvar asz-Szádát, Salvador Allende és sokan mások.

Ugyanígy, ezek az átalakító változások érzékelhetőek a királyi házak hanyatlásából, azokból a jelekből, hogy II. Erzsébetnek és a belga Albert királynak óhatatlanul el kell hagyniuk a trónjukat, az utóbbinak számos botránytól körbevéve, a szeretői és törvénytelen gyermekei miatt, ami népszerűségvesztést okozott a számára. Ezenkívül, meg kell említeni a dán Margit királynő férjének, Henrik hercegnek az excentrikus viselkedését, ahogyan azokat a furcsa dolgokat is, amelyeket Edinburgh hercege követett el. Mi történik manapság a királyi házakkal? Lehet, hogy a fonton energia folyamatos Földre érkezése hat rájuk, és arra ösztönzi őket, hogy az eltusolt dolgaik és bűneik napfényre kerüljenek...
Mi történik ilyen gyorsan világszerte?
Lehet, hogy mindez már a korrupció, a bűnök, az igazságtalanság, az egyenlőtlenség végét jelzi, és azt, hogy a bolygót érintő változások már nagyon közel vannak?