menu


2016. február 19., péntek

FEMA guillotine-ok, hírességek másolatai és klónjai, Ehnaton-Obama, Beyoncé

Egy olyan, rettenetes, a bolygót érintő, helyzetről van szó, amely a legkisebb reménnyel, vagy megoldással sem kecsegtet, mert a sötét erők megállás nélkül erősödnek. Azon felül, hogy fenyegetik és zsarolják a védtelen lakosságot, ugyanúgy, mint számos országot is, amelyek nem állnak az oldalukra, lehet, hogy arra törekszenek, hogy az egész világot megfigyelés alá vonják, és mindenféle terrort elterjesszenek.
Lehet, hogy az a végső céljuk, hogy félelemben, bizonytalanságban, terrorban éljünk a mindenhol jelen levő terrorizmus által és megpróbálnak tönkretenni minket? Lehet, hogy valamilyen félelmetes dolgot készítenek elő a lakosságnak, ami bármelyik pillanatban bekövetkezhet?
De mindemellett, lehet, hogy a jövő híres szimulált embere, aminek a létrehozására olyan nagyon törekednek, már úton van felénk és ez látható a szórakoztatóipar világában, Vagy csupán különböző, véletlen egybeesésekről van szó, logikus magyarázat nélkül, amelyek a klónokat és a szintetikus embereket érintik?
De mi van akkor, ha különböző, ismert hírességekről kiderül, hogy egyesek közülük régi igaziak rendkívül jó klónjai?
Talán Obama és az egész családja, valamint Beyoncé is, valójában egyiptomi klónok lennének? Vajon ezek a hihetetlen klónozások más híres művészekkel is megtörténtek, mint ahogy amerikai elnökökkel és befolyásos emberekkel is, akiknek másolatai voltak?