menu


2014. november 24., hétfő

A világ kipusztítása az Új Világrend által, az ukrán krízis és a nácik örökség

A történelmünk legnehezebb időszakát éljük. A probléma abban gyökerezik, hogy amíg nem teszünk döntő lépéseket a pozitív átalakulás felé, addig az elit minden borzalmas, a kiirtásunkra irányuló célkitűzése egyre nyilvánvalóbbá válik szerte a bolygón.

Ezért történik ilyen sok szerencsétlenség nap mint nap manapság, mint a vulkánkitörések számának növekedése, ahogyan a földrengéseké, tűzeseteké, intenzív hidegeké, és folyamatos radioaktív szivárgásoké is... Lehet, hogy már nem tudják uralni a természetet, annak a sok mesterséges beavatkozásnak köszönhetően, amelyet végrehajtottak a Haarp módszer, az Elf-hullámok, a Gwen-hullámok, a vegyi-felhők, és a palagáz kitermelés által?

Lehet, hogy azonfelül, hogy megpróbálják a lehető legnagyobb mértékben lecsökkenteni a számunkat titkos háborúkkal, ártatlanok lemészárlásával, a bolygó radioaktívvá tevésével, még van valami, amit még nem tettek meg, de teljesen felkészültek rá és rendkívüli mértékben károsíthat bennünket?

Ne felejtsük el, hogy még mindig földönkívüli entitások kezében vagyunk, akik gyűlölnek minket, és már hosszú idő óta szolgasorba akartak taszítani, majd később el akartak tűntetni, ahogyan a II. Világháború alatt láthatóvá vált úgy a náci Németroszág, a fasiszta Olaszország és a Japán birodalom barbár cselekedeteiből.

De lehet, hogy ezek a rémtettek a múltban maradtak és mindörökre lezárultak?