menu


2015. december 11., péntek

Kettős politikai játék. Foton-fény a rózsabokroknál, űrhajók, óriási növények

Miután kifejtettük a körülöttünk zajló rettenetes történéseket, amelyek azoknak az igazságtalan háborúknak köszönhetőek, amelyeket azért robbantottak ki, hogy jelentős kivándorlást váltsanak ki világszerte...Lehet, hogy az elit megpróbálja eltitkolni az örökös, kettős csapdáját, a legjobb arcukat, valamint a menekültek iránti segítőkészségüket mutatva? Vagy az egész bolygó figyelmen kívül hagyja ezt a cinizmust, amely hamarosan napvilágot lát majd? Hihetetlen, de a politikusok piszkos, kettős morálja egyáltalán nem ér véget ezzel…
Másrészt, az emberiség egyik problémája, hogy elvesztettük azt a képességet, hogy az égre nézzünk és észrevegyük, hogy valójában nem vagyunk egyedül, főleg most, amikor minden a csillag-foton-fény irányába rendeződik.

Ugyanígy, nem csak a csillagközi űrhajók láthatók, hanem szintén jelen van a multiverzum is, ahol mások is élnek tele fénnyel, bölcsességgel és szeretettel, ahol várják azokat, akiknek fejlődik a DNS-ük és felébresztik az alvó tudatosságukat... Szintén jelen vannak az inter-dimenzionális kapuk, amelyeket azért hoztak létre, hogy megvédjenek minket és kimentsék azokat, akik valóban jobbá váltak fejlődés és a mutáció által, és valójában szeretnének segítségben részesülni.
Ezért ragaszkodunk ahhoz, hogy mindig igyekezzünk normálisak, egyszerűek, meggondoltak, engedékenyek lenni, hogy nagyobb befogadóképességet, intelligenciát és érzékenységet teremtve megemeljük rezgésünket. A foton-fény űrhajók sokféleképpen jelennek meg a változó természetben, különösen a rózsabokroknál és a különböző gyógynövényeknél.