menu


2015. december 11., péntek

Függetlenségi mozgalmak. Csalás és korrupció a politikában. Spanyolország NWO

A létezésünk szempontjából, rendkívül érzékeny kérdések második részével folytatjuk, mivel az elit és a szövetségesei elsősorban az egész világ feletti monopóliumra törekednek. De ha nem működnek a mindig is játszott, alattomos játékaik, akkor további szövetségeseket keresnek, hogy ezáltal akadálytalanul kontrollálhassanak. Az az elsődleges céljuk, hogy ellenállás nélkül létrehozhassák a számukra rendkívül szükséges új világrendet, mert ezáltal teljes kontrollt gyakorolhatnának az egész bolygó felett. Ehhez meg kell mutatniuk a valódi arcukat, és úgy tűnik, most ez történik.

Talán nem sikerült rákényszeríteniük a saját érdekeiket a görög népre a népszavazás eredményével szemben? És mit mondhatunk Portugáliáról és a nemrég zajlott választásokról?
És a Spanyolországban tartandó közelgő választások után ki fog kormányozni? A jól ismert pártok képviselői, vagy más csoportok, az úgynevezett újak, megújult projektekkel, vagy ugyanazok, csupán fiatalabb arccal, hogy így továbbra is kormányon maradhassanak, de mindig olyat ígérnek, amelyet nem fognak betartani, mert végül a gazdáikat kell szolgálniuk?
Lehet, hogy számos, az átlagnál tudatosabb, állampolgár tisztában van vele, hogy mi zajlik a falak mögött, hogy szörnyű utasításokat adnak azért, hogy monarchiákat és kormányokat változtassanak meg, ahogy mindig is tették?

Ezenfelül, mit mondhatunk a teljes mértékben feltáruló függetlenségi mozgalmakról? Lehet, hogy ezek új alternatívát jelentenek a globális hatalom birtokosai számára, hogy kikényszerítsék az új világrendet?