menu

2020. március 30., hétfő

halálos Covid-19, globális karantén, kijárási tilalom, védőoltás

****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL****
***A DOKUMENTUMFILM HÁROM RÉSZBŐL ÁLL***
A kínai eredetű Covid-19 koronavírus igen gyorsan és exponenciálisan terjedt el, és a fertőzések számának világszerte történő növekedése világjárványt és az egészségügyi rendszerek összeomlását idézete elő, amit az országok nem tudnak kezelni, mivel a járvány február óta közel 500 000 embert érint… Ennek következtében a kormányok kénytelenek voltak korlátozó és szükségállapoti intézkedéseket bevezetni a lakosság korábban nem látott módon otthonaikba történő bezárásával. Ezenkívül a járvány soha nem látott jelentős hatással van a világgazdaságra vállalatokok bezárásával, munkanélküliséggel, recesszióval és államcsődökkel, ami pánikot kelt és ez egyáltalán nem segít… Vajon lehetséges, hogy természetes eredetű járványról van szó, vagy egy világszerte szándékosan terjesztett, laboratóriumban mesterségesen előállított kórokozó vírussal állunk szemben?
Miért mondják egyes kutatók, hogy a fertőző Covid-19 vírust 2014-ben a Pirbright Intézet bioinformatikai laboratóriumaiban állíthatták elő és erre milyen bizonyítékok vannak? Kik állnak az intézet mögött és mi a céljuk?
Mi áll az események hátterében? Lehetséges, hogy a koronavírus olyan eszköz, amelyet az elitek és a hatalom birtokosai arra használnak fel, hogy további pánikot keltsenek, majd később – mint mindig – a megmentő szerepében jelenjenek meg, miután a gyógyszeripari cégek megtalálták az általános védőoltást? Lehetséges, hogy a cél a globális ellenőrzés és egy nyílt, nem pedig burkolt zsarnoki diktatúra bevezetése a világ teljes lakossága számára? És hogyan nézzünk szembe ezzel a helyzettel emberi és társadalmi szinten, hogy képesek legyünk továbblépni?