menu


2022. szeptember 12., hétfő

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA 28:9/11, HAMIS ZÁSZLÓ,G. BUSH SIKKASZTÁSA,NWO,ROBBANÁSOK TANÚI,II. ERZSÉBET

 21 évvel a történelem legsúlyosabb támadása után, amely lerombolta a New York-i ikertornyokat, valamint a 7-es épületet, és amely közel 3000 ember életét követelte, senki sem hisz a hivatalos narratívának: kinek volt haszna? Kinek voltak indítékai és eszközei? Végül minden kérdés ugyanazokra a gyanúsítottakra összpontosul: az amerikai kormányra, titkos ügynökségein keresztül, a CIA-ra, az izraeli Moszad és a brit MI6 közreműködésével.

Ahogyan az ikertornyokat is lerombolták egy hamis zászlós műveletben, hogy megvédjék Bush elnököt attól, hogy tanúskodnia kelljen, és büntetőeljárás alá vonják dollármilliók elsikkasztásáért, ez az Új Világrend létrehozását szolgálta.

A gátlástalan bűnözői elit által az elmúlt években világszerte végrehajtott hamis zászlós műveletek hosszú listája drasztikusan rontotta a nemzetek demokratikus rendszerét és a polgárok alapvető szabadságjogait és jogait. A jelen pillanatban egy hamis világjárvány Covid bolygószintű bevezetése egy lépéssel előrébb van, akárcsak a World Trade Center önmaga elleni támadása.

Azonban számos tanú, szakember és technikai eszköz áll rendelkezésre, elegendő bizonyíték ahhoz, hogy újraindítsák a nyomozást, és bíróság elé állítsák mindazokat, akik büntetlenül maradtak tetteikért.