menu


2017. január 14., szombat

Berlini merénylet, Chapecoense baleset, orosz ellenes összeesküvés, katona kórus

****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL****
***EZ A DOKUMENTUMFILM KÉT RÉSZRE OSZLIK A FILMEN BELÜL***

Ennek a fajnak a célegyenesébe értünk és sokan csak világos irányítást követve cselekszenek intelligensen azzal kapcsolatban... hogy ne legyenek a részesei a félreinformálásnak, az elhallgatásnak, a hanyagságnak és ne fulladjon teljes kudarcba az életük.

Kényes helyzetben vagyunk, amely az egész bolygón egyre súlyosabbá válik. A birodalmi elit, provokációk által, kétségbeesésbe taszítja az embereket, hogy nyomás alatt, félelemben tartson minket… Ez a helyzet egy másik, feltételezhetően magányos farkas, berlini merénylete esetében is… Különös, hogy ezek az esetek hasonlítanak egymásra, mint például a nizzai merénylet… vagy a New York-i ikertornyok ellen elkövetett giga merénylet, mivel minden ilyen, rendkívül jelentős pusztítással járó támadás esetében, különös módon, érintetlenül előkerült az állítólagos fanatikus merénylők közül az egyik útlevele.

Ahhoz, hogy elérjék a sötét céljaikat, most megzavarják és politizálják a sportot, mint Oroszország esetében, amelyet kizártak a téli olimpiai játékokról, Szocsiban, még több szankciót vezetnek be ellene, az USA orosz diplomatákat tilt ki bármilyen ok nélkül, megtámadják a damaszkuszi orosz nagykövetséget Szíriában… meggyilkolják az elnök sofőrjét, gyáva, végzetes merényletet követnek el a nagykövet ellen Törökországban, és hátulról lelövik, stb.

Továbbra is nyomást akarnak gyakorolni mindaddig, amíg elérik a tűréshatárt, miközben a világ lakosságának nagy része nincs tudatában a hatalmas összeesküvés játszmának? Talán eljön a pillanata, hogy megnyíljon a pszichénk az igazság felé?

De mi történik a megannyi, rejtélyes repülőgép-szerencsétlenséggel kapcsolatban, amelyeknek a száma megemelkedett az utóbbi időben? Lehet, hogy számos esetben provokáció történt? Vagy átlagos balesetekről lenne szó?