menu


2017. január 27., péntek

Titkos programok, Montauk, BlueBird, Manequin, Darpa, Cern, Csillagkapu

*** ÚJ KIADÁS ***

Most, még inkább, mint valaha, a teljes bizonytalanság korszakában élünk, amelyben nem tudjuk, hogy milyen lépéseket tesznek majd a globális hatalom, egyelőre még urai, a szenvedő emberiség ellen. A média, számos ok következtében, figyelmen kívül hagyja ezeket, az elembertelenítésre irányuló, szándékokat.
Ugyanígy, sok olyan történés is zajlik, amelyeknek az a célja, hogy robotizálják az embereket, hogy könnyebb legyen őket kontrollálni... Mit mondhatunk a Haarpról, a Sura projektről, az Elf hullámokról, a Gwen sugárzásról, a vegyi-felhőkről, a rétegrepesztéses kőolaj kitermelésről, a skaláris hullámokról, a hangrobbanásokról, a pszichotronikai fegyverekről, amelyek az emberek nagy részénél, már évek óta befolyásolják a viselkedést és az emberi kapcsolatokat. Milyen konkrét céllal hozták létre ezeket?
Mit mondhatunk az olyan rendkívül káros hatásokkal járó programokról, projektekről és kísérletekről, mint az MK Ultra, a Monarca, a Montauk, a Blue Bird, a Human Brain és a Mannequin, amelyek katonák, hírességek és olyan fiatalok felé irányulnak, akiket egyszerűbb hipnotikusan kontrollálni... És ezek által tömegeket manipulálhatnak, sőt még magukat a kormányokat is. Gyakorlatilag lehetetlen megérteni ennek a programozásnak a pszichikai szintjét, valamint azokat a kísérleteket, amelyeknek kitették őket.