menu


2023. június 26., hétfő

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA 46: USA, SZABADSÁG FÖLDJE, GYERMEKVÉDELEM, OLTÁSELLENES HOLLYWOODI SPORTOLÓK

 Amerika még mindig a szabadok és bátrak földje? Vagy már túl késő helyreállítani és megmenteni Amerikát, a nagy lehetőségek földjét? Vissza kell térnünk Amerika eredetéhez, hogy megmentsük történelmének értékeit, amelyeket most az a veszély fenyeget, hogy eltűnnek az elitek tervei miatt, akik az emberek és jogaik felszámolását tűzték ki célul ebben a csendes szellemi háborúban, amelyben most élünk.

Az Egyesült Államok mindig is a lehetőségek országa volt, ahová sok bevándorló érkezett a világ különböző részeiről, hogy beteljesítse a jólétről szőtt álmait, és magával hozta a kulturális gazdagságot és sokszínűséget, valamint a szolidaritás, a tisztelet és a szabadság értékeit. Ez az az ország, amely a leghosszabb ideig fenntartotta alkotmányát, és soha nem függesztette fel jogait egészen a Covid politikájának megérkezéséig, ahol először fojtották el az alkotmányban foglalt Jogok Törvénykönyvét: az alapvető emberi jogokat, mint például a gyülekezési jogot, a véleménynyilvánítás jogát, és most nem akarják visszaadni őket.

A legnagyobb kárt a gyerekeknek okozzák, a gyerekek szexualizálásával, a transznemű agendával, az LGTBQIA+, a vízben és az élelmiszerekben lévő mérgekkel, valamint a gyilkos oltásokkal, amelyek súlyosan befolyásolják az agyat és az egészséget.

Mégis vannak bátor aktivisták, mint Del Bigtree, Lee Merritt, Dr. Pierre Kory, Dr. Robert Malone, Catherine Austin Fitts, Dr. Naomi Wolf és sokan mások, akik a minket megillető jogok és szabadságok védelmében harcolnak.

Sok híres hollywoodi színész és színésznő is fellépett a hivatalos narratívával szemben, és megvédte az igazságot. Hasonlóképpen híres sportolók is felszólaltak a diktatórikus intézkedések és az oltási kötelezettség ellen, amelyek annyi halált és kárt okoztak.