menu


2021. szeptember 7., kedd

118:III. VILÁGHÁBORÚ, 9/11-ÚJVILÁGTERV, RENDŐRI JOGOK,ÖNKÉNY KÉNYSZEROLTÁS-TÜNTETÉS

 Mindannyian akaratlanul is részesei vagyunk egy folyamatban lévő harmadik világháborúnak, amelyben az ellenség a nép, az elit az emberiség ellen. A sátánista elit egyik fő célja már hosszú évek óta az a hátborzongató gondolat, hogy egy olyan nagy háborút hozzon létre, amely közvetlenül érinti és kiirtja az emberiség nagy részét, ami már láthattuk az első és a második világháborúban. Mindkettőt provokálták hamis zászlókkal, mint a Titanichoz hasonló Lusitania elsüllyesztése, a tévesen spanyolnáthának nevezett influenza, Pearl Harbor bombázása és még sok más. És mi a helyzet a most 20 éve történt 9/11-es merénylettel és a szabadság elvesztésének következményeivel, aminek ürügye a terrorizmus elleni harc? Sok tisztázatlan bizonyíték van arra, hogy ez a kormány saját maga által, a CIA és a Moszad részvételével végrehajtott manőver volt.

Ma, az ál-világjárványválság ürügyén hasonló helyzetben találjuk magunkat, ahol az alkotmányos szabadságjogokat és jogokat világszerte fenyegetik és felülbírálják annak érdekében, hogy megvesztegetés útján egy mérgező génterápiás vakcinát erőltessenek, most már a gyermekekre is. Drákói korlátozások számos országban, védettségi útlevelek, zsarnoki intézkedések, házkutatások és letartóztatások, agresszió, az információk és a polgárok megfigyelése és ellenőrzése, megosztás és megkülönböztetés a beoltottak és a be nem oltottak között…

A rendőrség és más erők azonban lázadnak a kötelező védőoltások ellen, és a polgárok oldalára állnak a véget nem érő tüntetéseken... egy harmadik világháborúban vagyunk, az elit biológiai és genetikai háborújában a lakosság ellen, egy fajnemesítő tervben az emberi lélek megszerzéséért.