menu


2020. november 13., péntek

szereposztó dívány Hollywood-Bollywood, pedofília, sátánizmus, adrenokróm

 Kétségtelen, hogy Hollywood mindig kiemelkedően varázslatos hely volt, amely kezdettől fogva hatalmas vonzerőt képviselt, de közismert, hogy a hollywoodi filmipar már régóta manipulálja és irányítja az embereket és azon kívül, hogy immár a reklámipar filmes ága lett, a sátánista elit eszközévé vált, amellyel belénk akarja sulykolni torz világképét a filmeken keresztül, és ahol több mint száz éve a kapzsiság, romlottság, a látszat, túladagolások, szexbotrányok és bántalmazások zajlanak a kamerák mögött a legelfajzottabb ördögi tevékenységek mellett.

Hollywood valójában nem a fényt és csillogást jelenti, ahogy azt mindig hittük, hanem rituálékat, démonokat és fajtalankodást, ahol sok becsapott színésznőnek és színésznek különösen az elején meg kell tapasztalniuk a „szereposztó díványt”, ahol szexuális szívességeket kell tenniük producereknek és rendezőknek cserébe valamilyen filmszerepért. Az indiai Bollywodban is napvilágra kerültek tömeges szexuális visszaélésekkel kapcsolatos esetek az indiai filmipar sötét világában dolgozó vezetők körében és több színésznő is immár nyíltan szót emelt a szexuális ragadozók ellen.

Mindez ugyanakkor nem csak a film világát jellemzi, mert közismert, hogy Európa mindig is a pedofília melegágya és a bolygót irányító ősi arisztokrata családok lakóhelye volt, amelyek élősködő módjára a sátánizmushoz kapcsolódó rítusaikon fiatalok energiájával és vérével táplálkoznak… Mit szóljunk továbbá Jeffrey Epstein szexuális bűnözőhöz, politikusokkal, ismert emberekkel és milliárdosokkal való kapcsolatához, a Lolita Express utasaihoz és az orgiák szigetéhez?

Mit szóljunk ezenkívül a pedofíliát, a sátánizmust, a szodómiát, a vámpírizmust, a rituális gyermekbántalmazást és a legrosszabb fajtájú romlottságot képviselő hatalmi struktúrákhoz, ahol a gyermekek a legveszélyeztetettebbek? És az adrenokrómhoz vagy adrenalinnal teli vérhez, amelyet bántalmazott gyermekek véréből nyernek, és amelyet neves hírességek kábítószerként használnak? Tudomásul kell vennünk, hogy a sötét, gonosz és sátánista elit célja az, hogy mihamarabb végezzen a mostani kényelmetlenné vált civilizációval.