menu


2023. október 17., kedd

163: IDEIGLENES ELTŰNÉSEK, LEY-VONALAK, TELEPORTÁCIÓ, PHILADELPHIA ÜGY, DÉJÀ-VU

 A Csillagportálok és időutazók második epizódjában folytatjuk a kozmikus alagutakon vagy dimenzióportálokon keresztül történő hozzáférések feltárását, amelyek más dimenziók vagy világok megtapasztalásához vezetnek minket.

Az emberek és csoportok rejtélyes eltűnéseinek és jelenéseinek valós és rejtélyes esetein keresztül túllépünk az ismert dimenziókon, az idő és tér törvényein, amelyek a mi valóságunk részét képezik, a multiverzumon, ahol élünk, ahol a kvantumfizika hatalmas lehetőségeket nyit meg a minket körülvevő világ megértéséhez, a látható és láthatatlan világhoz egyaránt.

A tükrökről, mint ősidők óta ismert dimenziós portálokról, valamint a láthatatlan ley-vonalakról, a mágneses örvényekkel és portálokkal kapcsolatos titokzatos energetikai összehangolásokról is hallani fogunk.

És mi a helyzet a rejtélyes "déjà-vu"-vel, amit sokan tapasztalnak, mi a helyzet az időutazókkal vagy "krononautákkal", és a párhuzamos univerzumok valóságával, ahol önmagunk más változatai léteznek?

A teleportáció megtapasztalására készült titkos programokról is beszámolunk, mint például a Philadelphia kísérlet, vagy a Looking Glass vagy a Yellow Cube projekt, amely a jövő vagy a múlt eseményeit, valamint más, valóságos eseményeket mutat be.