menu


2023. április 28., péntek

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA 44: TITANIC HAJÓTÖRÉS, ELŐÉRZET, TÚLÉLŐK TANÚVALLOMÁSAI, RETROKOGNÍCIÓ

 A Titanic története és tragédiája rámutat arra, hogy milyen szinten élünk egy kitalált világméretű csalásban, amely mindent magába foglal körülöttünk: a történelmet, a tudományt, az orvostudományt... Szinte mindent, ami a tévén és a médián keresztül beépült a gondolatainkba.

Egyre többféle információ kerül napvilágra, ezért frissítjük és bővítjük korábbi, Extra 18 című dokumentumfilmünket, amely megkérdőjelezi a Titanic elsüllyedésének hivatalos tézisét, és arra utal, hogy a merényletet többek közöt JP Morgan bankár, a Rockefellerek és a Rothschildok tervezték, mindezt azzal a céllal, hogy létrehozzák az amerikai jegybankot, és ehhez ki kellett iktatniuk a kor legbefolyásosabb és leggazdagabb embereit, akik ellenezték ezt az elképzelést. De hogy ezt elérjék, nem zavarta őket, hogy meggyilkoltak 1514 ártatlan áldozatot, akik az "álmok hajójára" szálltak fel, amely Amerikába tartott.

Ha megértjük a süllyedés mögött álló bankok érdekeit, megérthetjük a világot mozgató szálakat, az emberiség ellen még ma is folytatott terveiket, amelyek csak a leggazdagabbaknak kedveznek.

A napvilágra került új információknak köszönhetően ma már más szemszögből is megvizsgálhatjuk a Titanic tragédiáját: az okokat, a kazánokban keletkezett tüzet, a torpedó becsapódását, az olcsó szegecsek használatát, a biztosítási csalást... a túlélők vallomásait és más megmagyarázhatatlan eseményeket, amelyek akkoriban történtek.

Mindez lehetővé teszi számunkra, hogy megkérdőjelezzük nemcsak azt, amiről azt mondják, hogy akkoriban történt, hanem mindazt, amit ma is átélünk.