menu


2022. október 3., hétfő

144: DRÁGAKÖVEK EREDETE - ELÁTKOZOTT ÉKSZEREK HOPE GYÉMÁNT, SANCY, KOH-I-NOOR, ORLO

 Ha drágakövekről beszélünk, akkor a bolygó misztériumáról beszélünk. A kristályok, kvarcok, ásványok, drágakövek, mint az ametiszt, achát, smaragd, kvarc, turmalin, gránát, rubin, zafír, gyémánt és még sok más, valamint az arany, ezüst, réz... szépsége, színe és fénye mind az Üreges Földdel kapcsolatos, és az Agharti lények ajándéka.

Drága ékszerek, amelyeket évmilliók során erőfeszítéssel és az elemekkel kovácsoltak. A nagyszerű tulajdonságokkal és rendkívüli rezgésekkel rendelkező ásványokat, amelyek a történelem legfontosabb pillanatait és szereplőit kísérték, a történelem különböző kultúrái és népei védelemre, gyógyításra és orvoslásra, a hosszú élet és a spirituális fejlődés érdekében használták. Számos talizmán van, amelyet a történelem híres emberei használtak.

De sokan vágytak rájuk, akik ellopták vagy tisztességtelenül szerezték meg őket. Az emberek becsvágya, a népek inváziói, háborúi és küzdelmei, egyesek uralma és rabszolgasága mások felett okán, nagy szerencsétlenségek és balszerencse sújtotta azokat, akik ellopták őket, fájdalmak és átkok kísérik őket mind a mai napig, mint a Hope gyémánt, a Sancy, a Koh-i-noor, a Fekete Orlov, a lila Delhi zafír és más drágakövek esetében, amelyekkel tulajdonosaik nemzedékeken át mindenféle tragédiákon és szörnyű halálokon mentek keresztül.