menu


2020. december 23., szerda

FÉLELMEK, TÜNETEK, ELMARADÓ KARÁCSONY, OLTÓANYAGOK, 5G, ÉRZELMI INT., J. BIDEN,

 Miközben az egyáltalán nem halálos vírus miatti második karanént éljük, számtalan ember szenved pszichés károkat és sok millió embernek vannak anyagi gondjai a fokozódó félelem és bizonytalanság miatt, amikor is a szabadságjogokat elnyomják és folyamatosan meggyőző és manipulatív módon álhíreket terjesztenek.

A félrevezetés mostani rendszerében, ahol újfajta szolgai és alázatos viselkedésmód alakul ki, a koronavírus áldozatainak számát eltúlozzák, továbbá eltitkolják a huzamos maszkviselés veszélyeit vagy a gyermekeknek okozott ártalmait, ami támadás a közegészségügy és a méltóság ellen.

Mit szóljunk továbbá a félelem járványához, a szorongáshoz, a depresszióhoz, a hipochondriához, az aggódáshoz és más neurológiai tűnetegyüttesekhez és zavarokhoz, amelyek a véget nem érő egészségügyi válság, valamint a média és a televízió hatására egyre fokozódnak? A zárlat és a karantén lehető leghosszabb ideig történő fenntartása következtében az emberek annyira rémültté, haragossá és szorongóvá válnak látva, hogy a gazdasági csődöt látva sokan hajlandóak beolttatni magukat, jóllehet nem tudják mi van a háttérben… A világot irányító pszichopata, pedofil és sátánista elit célja pedig az, hogy mindenütt további káoszt, szenvedést és fájdalmat idézzen elő. Ezért a józan ítélő- és megfigyelőképesség az érzelmi intelligencia mellett alapvető fontosságú, hogy eltökélten összefogjunk, mert az emberek immár belefáradtak a bezártságba, a munkahelyek elvesztésébe és a kiszámíthatatlanságba, a kormányok azonban nem hajlandóak tudomásul venni a lakosság fáradtság és nem veszik figyelembe igényeit, mert az embereknek valójában támogatásra lenne szükségük, mivel a jövőnk forog kockán, mert a céljuk a világ teljes lakosságának beoltása, amíg érzelem, értelem és tudatos lélek nélküli robotszerű zombikká nem válunk. Mit szóljunk továbbá a pedofil és sátánista hajlamokkal rendelkező Joe Biden most megválasztott amerikai elnökhöz? Mi lehet a világ legerősebb országa újonnan megválasztott elnökének célja?