menu


2023. január 14., szombat

149: GAZDAG CSALÁDOK DRÁMÁI BAYER, GOLDSMITH, NESTLÉ, JOHNSON-JOHNSON, PFIZER

 Folytatjuk a világot uraló, hatalmat és vagyont felhalmozó vállalatok mögött álló dinasztiákkal, amelyek azonban sem nekik, sem a körülöttük élő embereknek nem hoztak boldogságot, csak szerencsétlenséget, botrányt és halált.

A 20. század folyamán a vállalatok, a bankszektor és a politika nehezen áttekinthető szálakkal kapcsolódtak egymáshoz. A vállalatokon belül pedig a fegyveripar és a vegyipar/gyógyszeripar kiemelkedő szerepet játszott. Az autó, a divat, az alkohol, a dohány, a kábítószerek, az ékszerek szintén arra szolgáltak, hogy néhány családban mértéktelen gazdagságot és hatalmat teremtsenek, látszólagos presztízst, hogy aztán néha katasztrofálisan kegyvesztetté váljanak.

A társadalom irányítása sötét, etikától és erkölcstől távol álló érdekeik szolgálatában, az egészségügyi, energia- vagy élelmiszerválságok előidézése, valamint az Új Világrend 2030-as programjában és a sátánista Klaus Schwab Nagy Újraindításában való szégyentelen érdekeltségük arra késztette az olyan családokat, mint a Warburg-Bayer, Goldsmith, Krupp, Nestlé, Johnson & Johnson, Pfizer, hogy a becsületesség, a társadalmi felelősségvállalás, a környezetvédelem délibábja legyenek, miközben a valóságban e színfalak mögött nincsenek erkölcsi elvek vagy követendő példák, hanem tele vannak nyomorúságos életekkel, visszaélésekkel és botrányokkal.