menu


2021. október 28., csütörtök

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA 7: LATIN-AMERIKA, TÜNTETÉSEK, DIKTATÚRÁK, FELSZABADÍTÓK, ZSAROLÁS, VAKCINÁK

 Latin-Amerikát a hamis világjárvány és az egész világot megrázó leállások előtt a népi elégedetlenségből fakadó tiltakozási hullám öntötte el, főként a pocsék kormányzati politika, a választási csalások, a rejtett puccsok, a magasabb adók, a gazdasági reformok, a számos kormányzati politikával szembeni bizalmatlanság és elégedetlenség, a politikusok riasztó korrupciója, az egyenlőtlenség, a munkanélküliség, az ingatag munkahelyek bizonytalansága, a bevándorlók és menekültek tömeges áramlása miatt... de mi történt a világjárvány és a ránk kényszerített zsarnoki intézkedések megjelenésével?

Vajon jó ürügy volt-e arra, hogy elhallgattassanak minden ellenvéleményt a társadalmi távolságtartás és a tájékozatlan és magára hagyott lakosságban keltett félelem által?

Emlékeznünk kell országaink múltjára, a diktatúrákra, amelyeket az árnyékban irányítottak, hogy véget vessenek az emberek szabadságának, hogy megakadályozzuk, hogy ez valaha is megismétlődjön, mert a politikusok nem adják fel az emberiség végét célzó tervüket, és jelenleg mérgező vakcinákat és egy nagyon influenzaszerű, nem halálos vírustól való félelmet használnak arra, hogy diktatúrájukat most nem hagyományos módon ránk kényszerítsék, hogy ne csak a testünket, hanem a lelkünket is uralják, miközben választásokkal, politikai konfliktusokkal terelik el a figyelmünket, amelyek végső soron ugyanannak a játéknak a részei az elnyomott emberek ellen. Ezért kell békésen és tömegesen tiltakoznunk az orvosi zsarnokság és a sátáni elitnek eladott kormányok ellen, mert az összeesküvés folytatódik az emberiség ellen.