menu


2021. május 18., kedd

110: ELNÉPTELENÍTÉS, EUGENIKA, PCR, PFIZER-TÜSKEFEHÉRJE-BIOLÓGIAI FEGYVER, ÚTLEVÉL

 Az elnéptelenítés sötét szándéka nem újkeletű, mivel már évszázadok óta törekszenek az emberiség kiirtására népirtásokkal és az eugenika felhasználásával, és ugyanez történik manapság is, ahogy az az új, mesterséges vírus létrehozásából látható, amelynek semmi köze sincs a világjárványhoz, mivel ez utóbbi a pszichopaták által kreált szemfényvesztés, melynek célja az elnéptelenítés és a népesség 94%-ának elpusztítása… miközben több millió embert kerít hatalmába a páni félelem és hajlandóak még gyermekeinket is feláldozni a DNS módosítására alkalmas kísérleti vakcinával.

Olyan eugenikusok, mint Sir Francis Galton, Charles Darwin, William és Bill Gates, valamint a német Klaus Schwab, a davosi fórum vezetője, Henry Kissinger, Soros György, Lippe–biesterfeldi Bernát holland herceg, akik mind a náci ideológiát vallották, továbbá Tedrosz Adhanom, a WHO főigazgatója és mások, akik mind népirtásokat követnek el a lakosság ellen, jóllehet szakemberek és állítólagos filantrópok hírében állnak.

Mit szóljunk továbbá a vakcinaként használható PCR-tesztekhez, amelyek ráadásul ártalmas theragrippereket tartalmaznak? Vagy a rémísztó oltási igazolványokhoz, amelyekkel a szabadságjogainkat akarják korlátozni és mindannyiunkat ellenőrizni akarnak? És miért nőtt meg számos országban ugrásszerűen a halálesetek száma, rögtön az oltási kampányok megkezdését követően? Mit szóljunk továbbá a világon számos helyen már felállított és működő fogva tartó táborokhoz vagy „karanténtáborokhoz”? És legfőképp mit szóljunk a Pfizer nyilvánosságra került dokumentumához, amely arról számol be, hogy az oltottak átterjeszthetik a tüskefehérjét a nem oltottakra is és így módosíthatják DNS-üket?

A mostani vakcina és az új mutánsvariánsok miatt a jövőben alkalmazandó valamennyi új oltóanyag a kovidmaffiától származó gyilkos eszközök, amelyek számos halálesetet okoznak, amelyek elkerülhetetlennek tűnnek, amennyiben nem terjed el széles körben világméretű engedetlenségi felkelés azok ellen, akik részt vesznek ebben a csalásban és céljuk a világméretű népirtás és a bolygó elnéptelenítése.