menu


2022. május 23., hétfő

135: ATLANTISZ-LEMÚRIA, ARANYKOR, TECHNOLÓGIA, TÜKRÖK, VÉGTELEN ENERGIA, ORIKALKUM

 Ez alkalommal saját fajunk eredetébe, azaz a nagy atlantiszi és lemúriai kultúrába fogunk belemerülni, de nem csak annak a hanyatlás korában végső pusztulásáról fogunk beszélni, ami a mi jelenlegi árja fajunk eredetét eredményezte, hanem még messzebbre visszamegyünk az időben, magáról az eredetéről, aranykoráról és legnagyobb pompájáról, a fény és pompa mára kihalt korszakairól is.

Különböző íróknak, kutatóknak és tudósoknak sikerült megfejteniük ennek a hatalmas és fejlett civilizációnak számos maradványát, sokan utalnak a nagyszerű csillagászok, mérnökök kultúrájára, akik mágiát használtak, de ma már ismeretlen tudományos és technológiai vívmányokkal is rendelkeztek. Képesek voltak az atomenergia és más energiák, például a napenergia kezelésére, és városaikat végtelen nullponti energia világította meg.

Hajókat építettek, amelyekkel a szárazföldön, a tengeren és az égen is utazhattak, űrutazásokat tettek, és kapcsolatba léptek más emberiségekkel és csillaglényekkel.

Gigantikus metropoliszok foglalták el a föld különböző régióit, bölcs lényekkel, akik tudták, hogyan kell kormányozni ezt a hatalmas civilizációt, amelynek elsüllyedt maradványai megmutatják építményeik, sugárutak, templomok és paloták, piramisok pompáját. És mi a helyzet a tükrökkel és hogyan használták őket, és mi volt az orikalkum vagy orikálcium funkciója, és hogyan szerezték be? Sok rejtély jutott el hozzánk, és mi megpróbáljuk megoldani őket.