menu


2016. április 2., szombat

Zika-vírus, az internet vége, haditörvény, terroristák, dzsedi vallás, sátánizmus

Azzal folytatjuk, hogy sürgősen szükség van rá, hogy kinyissuk a szemünket. Olyan cselekményekre utalunk, amelyek megtévesztő módon, több százezer menekültet is magukba foglalnak, akik, a nemzetközi jogra alapozva, bizakodóan kértek menedéket. Azonban, váratlan változás következett be, amelynek következtében egyre nő a gyűlölet és a rasszizmus mértéke szerte a világon, ahelyett, hogy támogatnánk őket és munkát adnánk nekik, ahogy több millió Dél-Amerikából és máshonnan érkezővel történt régebben.
Lehet, hogy voltak közöttük olyanok, akik azzal a szándékkal szivárogtak be, hogy terrortámadásokat hatsanak végre, hogy ezáltal reakciókat váltsanak ki a lakosság körében, és mint mindig, most is az ártatlanok fizetik meg a következményeket? Vagy lehet, hogy ez annak a tervnek a része, hogy létrehozzák a kitartóan várt új világrendet és ezáltal új normákat vezessenek be a bolygón? Vagy mindez csupán módszer arra, hogy felhasználjanak minket a határok lezárására?
Egy globális változás meghatározó pillanatait éljük, amely, afelé tart, hogy haditörvényt vezessenek be és ezt számos olyan országban láthatjuk, amelyek fegyverkezésbe fogtak…
Ijesztő történelmi eseményeket élünk újra, amelyek háborúkba, halálba, válságba és éhségbe torkollottak... és ez most megismétlődik. Eközben a lakosság teljesen védtelen, miközben napról-napra több millióan halnak éhen, vagy vesztik életüket betegségek, járványok stb. következtében. És mit mondhatunk a drámaian terjedő, mindent elözönlő Zika-vírusról? Talán arra törekszenek, hogy járványt váltsanak ki egy olyan kontinensen, amely nem ért egyet a globális terveikkel, azzal az egyedüli céllal, hogy még nagyobb rettegést idézzenek elő, és oltásokkal ültessenek csipet a lakosságba?