menu


2018. szeptember 21., péntek

Nagy piramis, Szfinx, Obeliszkek, Csillag-Portálok technológia

****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL****
***A DOKUMENTUMFILM HÁROM RÉSZBŐL ÁLL***
Kétségtelen, hogy minden, amit a modern egyiptológiából a rejtélyes egyiptomi kultúra csodáiról eddig megtudhattunk, köszönő viszonyban sincs a valósággal… Mi lehet ennek az ez idáig teljesen ismeretlen, nagy erejű technológiának az eredete? Hatalmas piramisok, azaz olyan matematikai pontossággal megépített építmények, amelyek a mai napi állnak és több millió kőtömb méretre vágását és mozgatását lehetővé tevő fejlett technikáról tanúskodnak… Miért akarja a hagyományos tudomány eltitkolni azt a teljesen nyilvánvaló tényt, hogy ezeket az építményeket az akkori emberek képtelenek lettek volna megalkotni, ahogy egyébként azt el akarják hitetni velünk?
Vajon lehetséges, hogy a több mint 2 300 000, egyenként 2 és 70 tonna közötti súlyú, hatalmas kőtömbből álló nagy piramis Kheopsz fáraó temetkezési helye volt, vagy ehelyett a Nap, a csillagok és a kozmosz energiájának összegyűjtésére szolgált…?

Mit szóljunk továbbá a lenyűgöző Szfinxhez, amelyet ősi rejtély légköre leng körül, és amely hallgatag strázsaként őrzi a piramisokat? Miért nem vették észre a fején lévő kör alakú nyílást és a Szfinxet a nagy piramissal összekötő földalatti alagutakat?
Lehetséges, hogy az ősi nép olyan földönkívüli kozmikus csillagtechnológiával rendelkezett,  amely lehetővé tette a tökéletes csillagászati és matematikai méréseket? Továbbá lehetséges, hogy ismerték az elektromos világítást, ahogy ez egyes ábrákon megjelenik? A hatalmas obeliszkeket pedig hogyan lehetséges, hogy emberek építették, figyelembe véve roppant súlyukat?
Számos kutató szerint az évezredes Egyiptom nem az volt, aminek eddig hittük, hanem magának az Égnek megdöbbentő és pontos mása…