menu


2014. november 20., csütörtök

Plejádi Fotonikus DNS Átkódolás

Tudományos módszerekkel igazolták, hogy egy óriási hologram belsejében vagyunk, egy energetikai, védelmi rendszerben, amelyet a Galaktikus Szövetség hozott létre, hogy megvédjenek bennünket annak a hosszú helyváltoztatásnak a során, amelyet a Göncölszekér naprendszere és a Szíriusz felé teszünk meg.

Olyan, minden tekintetben beláthatatlanul magas, földönkívüli technológiáról van szó, amelyet akkor alkalmaztak, amikor a legközelebbi csillagunk, az összes bolygóját is beleértve, belépett a Plejádok Alcyone napjának óriási fonton-gyűrűjébe.

Csak ezektől a pillanatoktól kezdve, amikor lezárult a maja, az indiai, a hopi és az egyiptomi naptár, történt meg az, hogy a Galaktikus Szövetség közvetlenül beavatkozott, és elkezdődött egy erőteljes fizikai és genetikai átalakulás, amely jelenleg is zajlik.

És bár még alá vagyunk vetve a földönkívüli elit által okozott számos kellemetlenségnek, ezzel párhuzamosan egy genetikai jelenség zajlik, amelyet a hivatalos tudomány látszólag figyelmen kívül hagy, és ez a DNS változása, amely a teljes átalakulás folyamatában van. Ezért születnek világszerte 3-4 DNS lánccal rendelkező gyermekek.

Lehet, hogy a genom ezen változatai valamilyen jelentőséggel bírnak az emberi faj evolúciója számára, és ez annak a következménye, hogy folyamatosan érkeznek a fotonok a Földre, és mély, teljesen ismeretlen típusú megújulást hoznak, pszichikailag és a viselkedésünket érintően?
Ha ez így van, akkor lehet, hogy etikai, morális és spirituális változás is kíséri ezt a hihetetlen, értékes, genetikai hatású újjászületést?