menu


2014. november 20., csütörtök

Az RNS-DNS-ünk jobbá tétele a fény lényei átlal

Azzal párhuzamosan, ahogyan a foton-fény egyre hangsúlyosabbá válik Földön, számos dolog változik folyamatosan, és lehetetlenné válik majd elleplezni azt a feltáró/leleplező hatást, amely részletekbe menően megmutatja, hogy kik vagyunk. A tudatosság felébred majd, vagy egyik, vagy másik irányba, azt az irányt követve, amelyet mindenki maga választott.

Ezért, amíg benne vagyunk ebben az átmeneti, megtisztító purgatórium-limbuszban, addig a megmentésünkben részt vevő lények sürgetnek minket, hogy alaposan készítsük fel magunkat.  Ezért a leghelyesebb az, ha sürgősen pozitívokká, érzelmesekké, összetartókká, és empatikusakká válunk, valamint, megtanuljuk feldolgozni vagy finom benyomásokká alakítani a nehéz benyomásokat.
Azt is kérik, hogy a lehető legnagyobb mértékben akadályozzuk meg, hogy eluralkodjanak rajtunk a lázadó, felzaklatott lelkiállapotok, hogy ne essünk bele olyan erős kisülésekbe, ahogyan az emberek nagy többségével történik, akik nem tudják az életüket a bölcsesség, a tisztelet és az intelligencia által vezettetni.

Számos átélt történés összeesküvések és provokációk következménye volt, nyilvánvalóan szándékosak, valamint tökéletesen eltervezettek, azzal a céllal, hogy örökre beleragadjunk abba az alacsony rezgésbe, amelyet kibocsátanak. Ezért, az anti-fénnyel való szembeszállásként intenzíven kell harcolnunk azért, hogy felszabadítsuk magunkat a kötelékek alól, amelyeknek több évszázada vetettek alá minket, és miközben az egész bolygón óriási rezgés szintű, genetikai változás zajlik, megpróbáljuk helyreállítani a “csillag örökségünket”, amely jog szerint megillet minket, mert csak így érhetjük el újra a Lélek-Tudatosság szabadságát, amely mindig is a mienk volt.
Az egész bolygón metamorfózis zajlik, és e mögött a meghatározó fonton-energia mögött a fotonok arra ösztönöznek minket, hogy konkretizáljuk a pozíciónkat, a vágyainkat, az ízlésünket, a preferenciánkat, induljunk vagy a fény, vagy a sötétség
felé, és viseljük mindazt, ami ezzel jár. 

Egy olyan helyzetről van szó, amelyet az egész emberiség átél, ezért nincs olyan hely, ahol távol maradhatnánk ettől, védelemre találnánk, panaszkodhatnánk, vagy segítséget próbálnánk keresni. Az egyedüli valódi dolog, amit tehetünk, az a harmónia és az integráció átélése, amelyet egyesek éreznek és megoszthatnak másokkal.