menu

2019. június 24., hétfő

A GYÓGYSZERIPAR ÁGAZAT ÉS AZ ÉLELMISZERIPAR ÖSSZEESKÜVÉSE AZ EGÉSZSÉG ELLEN

****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL****
***A DOKUMENTUMFILM HÁROM RÉSZBŐL ÁLL***

Szervezetünk valójában minden összetevővel rendelkezik ahhoz, hogy sokáig éljünk, és bár szervezetünk egészségének megőrzése a mi kezünkben van azáltal, hogy helyesen táplálkozunk és kiegyensúlyozott életet élünk, egy ideje megpróbálnak ártani nekünk, legyengíteni szervezetünket és betegségeket előidézni, hogy rövidebb ideig éljünk. Jóllehet továbbra is tartja magát az a tévhit, hogy a betegség természetes és elkerülhetetlen állapot, ezt a kijelentést az óriási és nagy hatalmú orvosi ipar táplálja… Vajon lehetséges, hogy a bennünket irányító sötét erők tudják, hogy ha egészségesek maradunk és pszichésen és belsőleg növekszünk, akkor azon kívül, hogy különféle elveszett képességeket és értékeket teremtünk, arra is rájövünk, hogy valójában kicsodák és mi a szándékuk, hogy ártsanak nekünk, amíg teljesen meg nem semmisítenek bennünket.
Mi szóljunk továbbá a gyógyszeriparhoz, amely a fegyvergyártó óriásvállalatok és a kábítószer-kereskedelem után a harmadik legnagyobb ágazat?
Tudomásunk szerint a gyógyszeripar jelenleg már nem foglalkozik a kiegyensúlyozott orvosi kezelésekkel és több milliárd dollárt fektetett be gyógyszeripari újításokba azzal a céllal, hogy ellenőrzése alatt tartsa az egészségügyi szakembereket azáltal, hogy különféle betegségeket „ad el nekünk”, valamint hatástalan és függőséget okozó gyógyszereket állít elő… Vajon lehetséges, hogy érdekében állna a tényleges gyógyítás vagy a cél az, hogy megszerezze a pénzünket azáltal, hogy a betegségeket krónikussá tevő gyógyszereket forgalmaz?
Továbbá miért van az, hogy az olyan betegségek, mint a rák, a szívbetegségek, a túlsúlyosság stb. évről évre egyre elterjedtebbek? Vajon kapcsolatban van a készételek és az adalékanyagokkal, fémekkel és növényvédő szerekkel teli mesterséges és mérgező élelmiszerek elterjedésével, valamint a rezisztens baktériumokkal és a génmódosított összetevőkkel, amelyek valódi globális közegészségügyi katasztrófát okoznak?
Lehetséges, hogy az élelmiszeripar és a gyógyászat elkötelezett az egészség iránt, vagy csak az üzleti és pénzügyi érdekeket tartja szem előtt?
Ha tényleg győztesen akarunk kikerülni az értékes egészségünk ellen indított támadásokból, akkor életbe vágóan fontos felébreszteni a mindannyiunkban benne rejlő alvó észlelés-tudatunkat…