menu


2022. szeptember 17., szombat

143: UFO-ATOMSILÓK, KÉK SUGÁR, GABONAKÖR BÁZISOK, FÖLDÖNKÍVÜLI KAPCSOLATFELVÉTELEK

 Minden, ami a kozmoszhoz kapcsolódik, nagy jelentőséggel bír a mostani időkben. A Nap energiájának növekedése, a tudósok által eredetileg megjósoltnál nagyobb aktivitással, arra késztet bennünket, hogy elgondolkodjunk a bolygói forgatókönyv újabb változásának valós lehetőségén, ahogyan az a korábbi korszakokban, mint például a hiperboreai, lemúriai, atlantiszi stb. korszakokban történt...

Talán ez az oka annak, hogy 2022-ben egyre több kozmikus űrhajót észlelnek. Az elmúlt évtizedek során a földönkívüli lények a történelem különböző pillanataiban éreztették jelenlétüket, mint például az 1965-ös és 1977-es New York-i áramszünetek, vagy az 1989-es oroszországi, voronyezsi UFO-leszállás, amelyről a világ összes újságja írt. Alkalmanként beavatkoztak, hogy hatástalanítsák a nukleáris rakétákat a silóikban vagy a tényleges tesztek során, mindig az emberek figyelmeztetése és védelme érdekében végzett munkájuk során. A világ különböző országaiban, különösen Angliában található gabonakörökön keresztül is küldenek nekünk üzeneteket. A globális elit Blue Beam projektjéről pedig, amelynek célja egy hamis idegen invázió szimulálása, a következőkre is figyelmeztetnek minket?

A csillagokból érkező, minket segítő és figyelmeztető lények különböző fajai között vannak a plejádiak, az andromédiaiak, az Aldebaranról érkező lények, és ezekről tanúskodik néhány kontaktus, akik egyszerűséggel és őszinteséggel mesélnek találkozásaikról és arról az üzenetről, amelyet ezek a kozmoszból érkező lények küldenek az emberiségnek.