menu


2022. december 27., kedd

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA 36: INDIA, ASZURA TÖRTÉNELEM, BOLLYWOOD VAKCINA HALOTTAK, MODI, TUDÓSOK HARCA

 India ősidők óta egy nagy kontinens volt, magasan fejlett kultúrával és társadalommal, ahol nagyszerű lények születtek, tele gazdag hagyományokkal és egy olyan baljós kultúrával, amely nem tűnt el, bár sok mindent szándékosan elrejtettek, hogy mi tudatlanok maradjunk

India történelme olyan időkre nyúlik vissza, amikor nagyszerű lények, istenek és hősök harcoltak és legyőzték az őket uralni akaró sötétséget.

Azok az asura uralkodók, akik az ókorban léteztek, ugyanazok, akik ma is léteznek, akik emberi testbe bújtatva visszatértek, és velük együtt az erőszak, a gyilkosságok, a hazugságok ezzel a hamis világjárvánnyal és annak mérgező vakcinájával, mert a vakcinák mind gyilkosok, az immunizáció ígérete ellenére, és ezért esnek el ártatlan emberek milliói különböző betegségekben, amelyekben korábban nem szenvedtek. Köztük vannak híres színészek, bollywoodi színésznők, politikusok, zenészek és még sokan mások. Az emberek azonban kezdenek felébredni, és rájönnek, hogy ez egy komédia. Sok ügyvéd perli a kormányokat, valamint tudósok és aktivisták, akik több millió ember támogatásával tiltakoznak a szabadság és a szuverenitás megmentése érdekében, amit el akarnak tőlünk venni.