menu


2022. augusztus 1., hétfő

140:X BOLYGÓ-BARNARD-NIBIRU,ÜRES HOLD,FEKETE LOVAG ŰRHAJÓ,CSILLAGKAPUK,MULTIVERZUMOK

 Jelenleg egy olyan kritikus pillanatban vagyunk, amikor megismétlődhet ugyanaz, ami az atlantiszi korszak végén történt, annak pusztulásával.

A tudósok figyelemmel kísérik a kozmoszt és annak lehetséges veszélyeit, és felfedezték, hogy ugyanaz az "X-bolygó", Barnard, Nemesis, Tycho, Wormwood vagy az ősi szemiták Baal-csillaga, valóságos, és égi átvonulása egybeesik a Nap sziderikus évének végével, az idővel, amelyben most élünk.

A Voyager és a Pioneer 10 űrszondák adatait felhasználva a tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy egy körülbelül 30 fényév átmérőjű, erősen mágnesezett csillagközi felhőhöz közeledünk, amelynek véleményük szerint nem kellene léteznie. Még a túlélési lehetőségeket keresve a kutatók az 1970-es években megtervezték a "Daedalus" projektet, amelynek középpontjában a Barnard csillag állt. Hasonlóképpen, a Vatikán a titkos obszervatóriumokkal szoros figyelemmel kíséri a Földhöz közeledő égitesteket.

És mit jelentenek az olyan műholdak, mint a Hold, amely sok tudós szerint üreges és mesterséges lehet, vagy mások, mint a Fekete Lovag, amelynek eredete földönkívüli eredetűnek tűnik? Mi a helyzet a fejlett technológia "Tükör" projektjével, a multiverzumokkal, dimenziókapukkal vagy csillagkapukkal?