menu


2014. november 20., csütörtök

Földönkívüli mentorok és plazma-fény űrhajók

A Galaktikus Szövetség és az agarthibeli szövetségeseik azon a sürgető feladaton dolgoznak, hogy javításokat végezzenek és átrendezzék a sejtjeinket, a pszichénket és a belsőnket. Egy olyan genetikai mutációról van szó, amely annyira globális, amennyire csak lehetséges és a mindennapokban tanúsított pozitív hozzájárulásunk mértékével arányos. Végül, ha ez az erőfeszítés mély, az érzelmeink és a cselekedeteik igazak, akkor az eredmény elvezet minket a kozmikus eredetünkhöz való visszatéréshez.

Ne felejtsük el, hogy a legsötétebb barlangok manipulátorai megváltoztatták az alapvető csillag-génjeinket, azonban most az eredeti szerkezet, a plejádi átkódolók segítségével, nyilvánvalóan átesik egy pszicho-genetikai alaphelyzetbe állításon. Ez azonban csak úgy érhető el, ha támogatjuk a folyamatot, együttműködünk vele, és akkor kifejlődik a kitartás, a döntésképesség és a megállíthatatlan erőfeszítés.

A probléma az, hogy könnyen elengedjük magunkat, kikapcsolunk, majd utána elveszítjük az érdeklődésünket. Ha jobban táplálnánk a szív belső alapelveit, akkor ez,
a most már teljes sebességgel zajló, genetikai mutációval párhuzamosan, szintén lecsökkentené ezt a rettenetes negativitást, amelyet a visszafejlődésben levő erők ültettek belénk, és így sokat fejlődnénk.

Ugyanígy, alapvető fontosságú tudni, hogy minden emberi lény rendkívül teljes genetikai térképpel rendelkezik, és ez a, csillag eredetű, vezető-tanácsadó egység, amely segít minket, rendelkezésre áll minden egyes emberi lény számára, és a mindennapi fejlődése mértékével párhuzamosan, képessé válik majd megfejteni azt.