menu


2023. január 14., szombat

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA 38: LULA SILVA VOLT ELÍTÉLT, HAZUGSÁGOK, KÖTELEZŐ OLTÁS, BESZIVÁRGÓK, TÜNTETÉS

 Lula da Silva, a korábban börtönviselt új brazil elnök beiktatásával mit hoz Brazíliának a kormány? Az országszerte békésen tüntető, soha nem látott tömeg, amely hetven napon át tüntetett az új elnök ellen, világosan elutasítva azt, és a brazil alkotmányt garantáló hadsereg beavatkozását követelte, olyan valóságot élt meg, amelyet a média nem mutat be.

Lula egy újabb darabja, egy bábja annak a totalitárius elitnek, amelyhez tartozik. Ők azok, akik úgy döntöttek, hogy kihozzák a börtönből, akik befolyásolták a választásokat az elektronikus szavazással, hogy ő vezethesse a nagy, gazdag és gyönyörű Brazíliát, és zsarnoki és diktatórikus rendszert vezessen be az emberekkel szemben.

Már a beiktatási ceremónián megmutatta, hogy nem szereti az országot és annak intézményeit, és folytatni akarja a korrupciót, a kötelező védőoltások bevezetésével korlátozza a szabadságjogokat, tönkreteszi a gazdaságot, és a környezet védelmére hivatkozva átadja az Amazonas feletti rendelkezési jogot a multinacionális vállalatoknak.

Az emberek folytatták a békés tüntetéseket, ahogy eddig is, de Lula és csatlósai erőszakos beszivárgókat vetettek be, hogy véget vessenek a tüntetéseknek, hogy az embereket hibáztassák, ez egy csapda a tüntetések elfojtására és az ellenzékiek bebörtönzésére. Mi fog történni mostantól Brazíliában?