menu


2023. március 1., szerda

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA 41:SZINTETIKUSÉTEL, BIOLÓGIAIFEGYVER, GYEREKEK, OLTÁSPÁRTI- ELLENESSZÍNÉSZEK

 Az egész emberiség jelenleg egy kritikus helyzetben él, ahol a minket körülvevő események olyan jelek, amelyek már megjövendölték, hogy a végidőket fogjuk élni, ez egy harmadik csendes Spirituális Háború, amely globális szinten érint minket.

Az egész 2020 januárjában kezdődött, egy nagy hazugsággal, amit a sötét elit tervezett, hogy befejezze a globális népirtás tervét. A teljesen korrupt, tudatlan és arrogáns média segítségével, amely a globalista elit parancsait követve manipulálta a valóságot.

A szintetikus élelmiszerektől kezdve, a rovarokkal és más bogarakkal készített, laboratóriumban előállított húsokon át, a beoltott állatokig, az ebből következő és nyilvánvaló veszélyekkel az emberi egészségre. Mindez a génterápiás vakcinák állandó szörnyű hatásaival együtt, amelyek már lejártak, milliók halálával, és szörnyű káros mellékhatásaikkal együtt, ahogyan azt a repülőgép-pilótáknál láthattuk, és amelyet mindenáron a gyerekeken akarnak alkalmazni, hogy véget vessenek az emberiség jövőjének, ez pedig egy újabb lépés a népirtási programban. És mégis vannak még mindig országok, amelyek megtévesztéssel támogatják ezt, színészek és színésznők, akik mellette vannak, de másokkal szembefordulva, akik ennek a népirtásnak a megakadályozásáért küzdenek. Hol vannak azok a lázadók, akik mindig is ott voltak a történelem forradalmaiban, a Fény és az Igazság fáradhatatlan harcosai? A világméretű spirituális háború kellős közepén vagyunk, nincs visszaút. Harcoljunk a végsőkig, mint a Fény igazi harcosai!