menu


2022. január 24., hétfő

ALCYONPLEJÁDOKEXTRA14:BYRD ADMIRÁLIS FÖLDALATTI UTAZÁSA,KITÜNTETTÉK,ELISMERTÉK, MAJD ELFELEJTETTÉK

 Bizonyítékok vannak arra, hogy létezik egy belső világ a Föld bolygónk belsejében, ahol fejlett lények élnek. Kik ezek a különös lények? Hogyan kerültek a Föld belsejébe? És hol vannak a bejáratok a földalatti városaikba?

Sok felfedező kereste ezeket a bejáratokat, és néhányuknak sikerült is bejutniuk az üreges földbe, mint például a híres és elismert amerikai ellentengernagy, Richard E. Byrd, a sarkvidékek felfedezője esetében, aki egyik expedíciója során az Északi-sarkon kapcsolatba került ezekkel a Földön belüli lényekkel.

Byrd leírta naplójában, hogy a Föld belsejében tavak, folyók, növényzet és állatvilág van, és hogy a hőmérséklet körülbelül 20 Celsius-fok. Azt is elmeséli, hogy repülőgépét repülő csészealjak fogadták és kísérték, amelyek e földalatti birodalom uralkodóinak jelenlétében vitték el, hogy üzenetet adjanak át az emberiségnek. Még odáig is elment, hogy jelentette felfedezését a Pentagon vezérkarának, de azt a parancsot kapta, hogy hallgasson arról a csodálatos Földről a sarkon túl.