menu


2022. november 21., hétfő

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA 34: LULA DS, PEDOFIL, LMBT, MILLIOMOS, GYERMEKPUSZTÍTÓ, BOLSONARO, TÜNTETÉSEK

 Az újonnan megválasztott elnök, Luiz Inácio Lula da Silva, aki csalással, manipulálható elektronikus szavazórendszer segítségével nyerte meg a brazil választásokat, olyan személy, aki korrupció, csalás, kivételezés és más, még folyamatban lévő ügyek miatt börtönben volt, de bár a nép emberének mutatja magát, aki közel áll a munkásokhoz, valójában egy elitista, aki csalással jutott nagy vagyonhoz, és aki soha nem törődött a népével.

Ezen kívűl azzal is vádolják, hogy pedofil, és hogy az LMBTQIA+ közösség jogait támogatja, ami teljesen ellentétes a brazil nép eredeti nevelésével, valamint a család és a gyermekek védelmével, a családi értékek alapjával, amelyekben Brazília mindig is elismert volt.

Számos nyilatkozat és botrány bizonyítja ezeket a tényeket, és a sátánista és pedofil elit LMBT napirendjét alkalmazva a célpontok a gyermekek, hogy megfosszák őket identitásuktól és szolgálatukba állítsák őket. Lula, az elit rejtett hatalmának engedelmes szolgája, Brazília és az emberiség jövőjét, a gyermekeket akarja kiirtani, azáltal, hogy a lehető leghamarabb megöli őket a kötelező védőoltással, és ez sikerül is nekik, hacsak nem lesz globális felkelés.

Brazília népe azonban ébredezik, és polgárok milliói tüntetnek minden városban Lula ellen és Bolsonaro mellett, és más országokba is átterjednek a demokrácia védelmében, valamint a szabadság és a szuverenitás jövőjéért.