menu


2022. szeptember 5., hétfő

142:HYPERBOREA-LEMURIA,TITKOS BÁZISOK-APOLLO 11 CSALÁS, MELKISÉDEK-HERMÉSZ PRÓFÉCIÁK

 Az emberek nemzedékek óta tudnak az eltűnt kontinensekről és civilizációkról. Nemcsak Atlantisz, hanem más legendás, a tengerek mélyén eltűnt vagy felismerhetetlenné vált sivatagokká vált földek, mint például Hyperborea és Lemúria vagy a Mu kontinens is eltűntek egy még nem feltárt kozmikus okból, de ez ma is megtörténhet velünk.

Az ősi civilizációkról szóló hagyományok, mítoszok és történetek mindenütt jelen vannak, és kiderült, hogy titkos katonai bázisok, mint például az ausztráliai Pine Gap, ezeknek az eltűnt civilizációknak a fizikai maradványaiban találhatók.

A kutatók felfedeztek egy titkos űrprogramot, amely része egy kormányzati összeesküvésnek, amely évek óta titkolja az űrkutatást és a fejlett technológiát, amely lehetővé tette az utazást a Holdra és a Marsra, ahol már léteznek kolóniák, valamint a földönkívüli jelenlétet a Földön és ezekben a titkos bázisokban szerte a világon.

És mi a helyzet a hamis Apollo-11 holdraszállással, miért titkolták el a holdutazás csalását? És mi a helyzet a Föld körüli két hold létezésével, miért hallgatták el az összes létező információt?

Mi a helyzet azokkal a próféciákkal, amelyeket olyan lények hagytak hátra a múltban, mint Melkisédek világkirály vagy Hermész Triszmegisztosz, és amelyek a jelen kor emberiségére vonatkoznak? Ezek mind olyan rejtélyek, amelyeket érdemes feltárni, és amelyekről tanulhatunk.