menu


2021. augusztus 23., hétfő

117: AUTOMATA MÚLT-JELEN EMBER-ÁLLAT AI HIBRID SMART CITY TRANSZHUMÁN-ROBOT

 Minden, ami az automatákra, robotokra és a mesterséges intelligenciára utal, bár azt gondolhatjuk, hogy ez valami aktuális dolog, meglepő módon már az ókorban is létezett, és a mítoszokban és az évezredes történetekben Görögországból, Kínából és Indiából is vannak nyomai, a mesterséges életformák széles skálája, az élettelen és az eleven keveréke, amely képes döntéseket hozni, amíg el nem éri az AI-t. Ugyanez igaz az olyan mitikus lényekre, amelyek az emberek és állatok hibridjei, mint például a kentaurok, a minotauruszok, vagy a fajok keverékei, mint például a kimérák.

Ma ismét elmerülünk a robotkultúrában, amelyhez mesterséges intelligencia társul, és olyan új technológiákat használunk, mint az arcfelismerés, a biometrikus adatok, az emberek nyomon követése, a személyes adatok gyűjtése, amelyeket észrevétlenül gyűjtünk, és amelyeket megfigyelésre és népességellenőrzésre használnak a hamis világjárvány ürügyén. A cél az egyre veszélyesebbé váló automatizálás új és engedelmes kiborg robotokkal, ha nem találnak megoldást erre az új technológiai életmódra, amelyre kényszeríteni akarnak.

Vajon a mesterséges intelligenciagépek átveszik az uralmat a világ felett, és hamarosan robot-automata gépek ki fognak minket szorítani? Vagy arra fognak szolgálni, hogy rovar drónok segítségével, amelyeket már most is használnak, irányítsák mindazokat, akik nem követik az új globális elméleti oktatást és a kötelező védőoltások irányelveit?

És mi a helyzet a Neuralink nevű céggel, amely mesterséges intelligenciát akar beültetni az emberi agyakba - vajon a cél feljavított szuperkatonák vagy érzelemmentes ember-állat hibrid kiborgok létrehozása, amilyen harcképesek már léteznek, vagy esetleg az emberek genetikai módosítása? És ez nem sci-fi …

Ébernek kell lenni, mivel az uralkodó elit célja egy ideális társadalom megteremtése, az ő elképzelésük szerint, amelynek termelő munkáját egy rabszolgákból álló faj fogja végezni, akiket arra terveztek, hogy alávetik magukat, engedelmeskednek és szolgálják az elit igényeit, egy kaptár elme irányításával. Ez része a transzhumanista programjuknak, amely már folyamatban van a veszélyes mRNS-génterápiák vakcinának álcázott nanocsipjeivel, amelyek lélek, etikai elvek és emberi értékek nélküli lényekké akarnak változtatni minket.