menu


2020. október 17., szombat

MANIPULÁCIÓ COVID-2. HULLÁM-TILTAKOZÁS, MENTÁLIS EGÉSZSÉG, 5G ELLENŐRZÉS, TESLA-

 A tömegek manipulálása olyan eszköz, amelyet a politikai hatalom a történelem során mindig is felhasznált és mára a leghatékonyabb fegyverré vált, hogy a világon teljes vészhelyzetet vezessenek be a folyamatos agymosás révén, miközben megfosztanak minket a szabadságtól és ehhez felhasználják a tájékoztatási eszközöket, a közösségi oldalakat stb. Mindez egy, az influenzához hasonló és könnyen gyógyítható vírus miatt, amint azt több mint 500 neves orvos és tudós állítja. Ez az oka annak, hogy egyre többen tiltakoznak és nemtetszésüket fejezik ki a bevezetett egyre szigorúbb kényszerítő intézkedések miatt. És bár nehéz elhinni, mindez része a teljes elnéptelenítésre irányuló tervnek, hasonlóan az 5G technológia elektromágneses frekvenciát használó, világszerte telepített antennáihoz, amelyek összeköttetésben állnak a mesterséges intelligenciával, miközben egészségünk folyamatosan romlik a különféle betegségek miatt, mivel ezt a technológiát kizárólag a gépek, nem pedig az emberek számára tervezték.

A valóság az, hogy a kozmoszt betöltő energia a sugárzó nullponti energia, amelyet igen jól ki lehetne aknázni, ha az emberigés rendelkezésére bocsátanák, ezzel szemben szándékosan eltitkolták, és amikor a zseniális Nikola Tesla a XX. század elején felfedezte az emberiség javát szolgáló más találmányaival együtt, elkezdték támadni és lejáratni. Ennek a nagy erejű, végtelen energiának köszönhetően voltak képesek egyes ókori népek csodás templomokat és városokat építeni és számos kultúra őrzi ennek bizonyítékait, mint például a Védákban szereplő Bhaumasztra és a vimanák, az egyiptomi denderai lámpa, a rejtélyes frigyláda, a görögöknél a Tetraszkelion, Merkúr nagy erejű Caduceusa, Zeusz sugara stb. Lehetséges, hogy mindezek képesek voltak csatornázni és felerősíteni a nagy erejű toroidális energiamező által sugárzott energiát?

Ugyanakkor mi volt a nagy feltaláló, Nikola Tesla bűne, hogy magára hagyatottan haljon meg miután olyan sok tudományos és technikai újdonsággal ajándékozott meg minket és megmutatta a szabad, ingyenes és végtelen energia lehetőségét szemben az 5G-vel ránk kényszerítendő káros és elavult technológiával? Mi lehet az eredménye annak, ami hamarosan ránk vár, amikor bolygónkat behálózzák az 5G veszélyes és mindenbe behatoló milliméteres mikrohullámainak elektromágneses sugarai?