menu


2015. július 26., vasárnap

Az új korszak gyermekei. Indigó, kristály, érzékeny gyerekek, aktív DNS

Mi okozza ezt a sok, a lakosság ellen irányuló, igazságtalanságot? Talán tartanak tőle, hogy felébred Európa és a világ lakossága és megannyi kifogással, félrevezetéssel meg kell próbálniuk megfékezni ezt a megállíthatatlan fellendülést? El kell érnünk, hogy felülemelkedjünk magunkon, még akkor is, ha sorscsapások, terror és globális krízis vesz körül minket, mert ezáltal megmutatkozik, hogy őszinte vágyakozás van bennünk az akadályok leküzdése és a jobbá válás iránt, amelyet nem csak saját magukért teszünk, hanem hogy így jó vezetői és irányítói lehessünk a gyerekeinek és a családunknak.

Ezzel kapcsolatban, miért születnek másféle gyerekek valamint, a normálistól eltérő viselkedésű... repülőgép-baleseteket túlélő... az átlagost felülmúló képességgel, ügyességgel és érzékenységgel is rendelkező, éberebb, érzékenyebb, érettebb és magasabb intelligencia szintű gyerekek? Lehet, hogy olyan gyerekekről van szó, akiknek magasabb rendű a genetikájuk, vagy csillag génekkel rendelkeznek, és azért születtek fizikai testbe, hogy segítsenek nekünk? Talán a fény lényei védelmezik őket?
Világosan látható és nagyon fontos megemlíteni, hogy példa nélküli genetikai változás történik az egész emberiség DNS-ében, különösen annál a számos gyereknél és fiatalnál, akiket megfelelően nevelnek.