menu


2014. november 20., csütörtök

Globális népirtás -- Új koncentrációs táborok

Azokkal a hátborzongató eseményekkel folytatva, amelyeket a globális hatalom urai követnek el a törvény nevében, méltánytalansággal, hatalommal való visszaéléssel, perverzitással, vajon mi az oka mindennek? Miért van ilyen sok üldözés, verés, bebörtönzés, ha az emberek csupán alkotmányos jogrendet, munkát, méltányosságot kérnek, és hogy ne tévesszék meg a védtelen lakosságot, stb.?

Úgy tűnik, az elitista vezetés pontosan azt akarja, hogy sor kerüljön ezekre a tüntetésekre és tiltakozó megmozdulásokra, párhuzamosan a megosztottsággal, a szembenállással és a krízissel a lakosság és a kormány között, rendbontó, radikális, veszélyes csoportok létrejöttével, hogy ezt az idejétmúlt NWO (új világrend), ahogyan az EU-trojka is kifogásként használja, hogy beavatkozzon és provokálják Oroszországot, hogy kirobbantsák az általuk régen áhított háborút.

Vagy arról van szó, hogy ezekkel a piszkos trükkökkel az egész világ figyelmét elterelhetik például arról, hogy az USA közel áll a pénzügyi összeomláshoz és arra figyelmeztet, hogy nem lesz képes rá, hogy a nemzetközi pénzügyi kötelezettségeit teljesítse?

Lehetséges, hogy elmerültünk egy lefelé tartó spirálban, egy végtelen, sötét alagútban és ezek az intézkedések, amelyeket a lelketlen, visszaélésekkel teli, uralkodó rendszer vezetett be, hogy elkeseredjünk, valamint új, jól eltervezett konfliktus területeket nyissanak?
De van valami megoldás erre az akkut, megállíthatatlan globális krízisre?

És mit mondhatunk azokról a sértő, kényszerítő intézkedésekről, amelyekkel még nagyobb nyomást gyakorolnak számos ország állampolgáraira? Lehetséges lenne, hogy ennek a lépésnek az a célja, hogy, bármi áron, félelemben, aggodalmak között tartson minket?
Létezhetnek-e ezek, a kivégzéssel és népirtással kapcsolatos, veszélyes helyek, olyan kormányoknál, amelyek szabadságot és demokráciát hirdetnek, mint az USA és a világ más országai?