menu


2017. december 8., péntek

5. évforduló, kvantumugrás, mutációt előidéző genetikai meditáció, fényfotonok

****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL****
***A DOKUMENTUM KÉT RÉSZBŐL ÁLL***
Elérkezett a pillanat, hogy életünkben kvantumugrást hajtsunk végre és átalakulást érjünk el, valamint változtassunk sorsunkon, mivel a fényfotonok egyre erősebbé válnak az egész bolygón és nagy hiba lenne elszalasztani ezt az óriási lehetőséget.

Jelenleg az emberek túlnyomó többsége nem veszi komolyan, hogy ki kell gyógyulnia a különböző traumákból, fóbiákból és ártalmas önzésből… És bár hanyatló és romlott civilizációnk legrosszabb időszakát éljük és az embereknek álcázott idegenek nem nyugszanak addig, amíg meg nem próbálnak mindannyiunkat kiirtani… a sürgető változásért folytatott küzdelmünk nem torpanhat meg, mert minél inkább közeledünk a galaxis központjához, annál intenzívebb és fokozottabban megújító rezgési frekvenciákat élünk meg DNS-ünkben… és annak ellenére, hogy folyamatosan csapdákat állítanak, hogy tőrbe csaljanak minket, az ébredés megállíthatatlan és immár széles tömegeket érint.

Ezért a fénnyel szemben álló erő ellensúlyozása érdekében a megoldás a meditáció tudományának alkalmazása, mert ez az ősi módszer elősegíti többek között belső növekedésünket, a tartós testi egészséget stb. ... ráadásul jelen van DNS-ünkben is, ezért életünk és viselkedésünk mélyreható és valódi fejlődése érdekében a zen buddhista meditáció alapvető jelentőségű a sikerhez.

Az emberi lénynek lehetősége van tudatában kvantumugrást végrehajtani, de csak abban az esetben, ha környezetünkben béke, egyensúly, harmónia és összhang van, ezért ismételten hangsúlyozzuk, hogy magasabb szintre kell emelni ezt a sűrű rezgési frekvenciát, amelyet sokak hordoznak.

Ugyanakkor ennek eléréséhez alapvető fontosságú az ész és a szív közötti egyensúly a mélyreható bioenergetikai stabilitás megteremtése érdekében. Csak az agy és a szív között létrejövő, mutációt előidéző genetikai meditáció vezethet el bennünket az egyesítő Tudathoz és a ragyogó Fényfotonhoz, és ezek a szinaptikus, idegrendszeri és atomi szintű kölcsönhatások körbe vesznek minket, felsőbb szintre emelik belső frekvenciánkat és utat mutatnak a minket körülvevő galaktikus energiamező felé.