menu


2023. augusztus 22., kedd

160: MŰHOLDAK ESNEK STARLINK-E MUSK ELMEKONTROLL 5G MIKRONOVA, NAP-SZÍV ISTEN-GÉN

 A Napról és annak Földre gyakorolt hatásairól szóló trilógiánk második videódokumentumfilmjében azt vizsgáljuk meg, hogy az egyre intenzívebb napviharok és napkitörések hogyan hatnak az űrállomásra és különösen a műholdakra, amelyek kezdenek meghibásodni, és sokan ellenőrizhetetlenül a Földre zuhannak.

Ez a helyzet Elon Musk Starlink műholdjaival, aki játszott az emberiséggel, és kihasználva a hamis világjárványt és a bezárásokat, több ezer műholdat állított pályára, amelyek a Neuralink nevű cégével és az agyi implantátumokkal együtt az emberek elméjének teljes ellenőrzésére törekszenek, oly módon, hogy a műholdakról irányított digitális parancsokkal bármilyen gondolatot vagy vágyat kiválthatnak.

És bár a hivatalos szervek azt magyarázzák, hogy a műholdakn tudományos funkcióval bírnak, a valóság az, hogy sokuknak katonai és titkos célja van, ahonnan az emberiség elleni sötét projektjeiket irányítják, legyen az elmekontroll, kémkedés, bűnözés vagy járványok létrehozása.

A Nap intenzív aktivitásával azonban jelenleg számos jelenség történik, beleértve a napcunamikat, mikronovákat és más jelenségeket, amelyek eltörölhetik a civilizációt a Földön, ahogyan mi ismerjük.