menu


2021. szeptember 7., kedd

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA:ÉRDEKPOLITIKUSOK, KORRUPTAK, BRAZÍLIA, SPANYOLORSZÁG, MANIPULÁCIÓ ,HAZUGSÁGOK

 Egy új bolygóháborúban élünk, ahol a kormányok és a politikai pártok csak arra törekszenek, hogy hatalomra jussanak, és aztán ugyanazt a programot folytassák, mint az állítólagos ellenségük, és ezt úgy teszik, hogy politikájukkal megtévesztenek minket, ahol manipulátorok, önimádók, szociopaták és kényszeres hazudozók elhitetik velünk, hogy a kormányok különböző, egymással szemben álló pártokat használnak, azonban mind ugyanazt az eugenikus tervet szolgálják.

A történelem során a politikusok voltak a konfliktusok és háborúk előmozdítói, most pedig a gyógyszeripari cégekkel szövetkezve, a covidot ürügyként használva totális háborút folytatnak az emberiség ellen. Mi a helyzet Brazíliával, ahol az emberek elvesztették a plandémia iránti aggodalmukat, és a választásokat a többihez hasonlóan korrupt, függő ügyekkel rendelkező, ugyanolyan korrupt jelölt javára fordították? Ami pedig Spanyolországot illeti, miért nem vesznek részt tömegesen a védőoltások korlátozásai és ártalmai elleni tiltakozásokban, különben bármelyik pillanatban kötelező védőoltásokat és védettségi igazolványokat kényszerítenek rájuk?

Ez azt mutatja, hogy az alvók szembe találják magukat az öntudatosabb és éberebb százezrekkel, akik sok országban elvesztették bizalmukat a politikusokban, és akik világszerte határozottan tüntetnek és tiltakoznak a fájdalom és halál hamis járványa ellen.