menu


2014. november 20., csütörtök

FEMA -- koncentrációs táborok, és az új világrend holokausztja

Azokkal a tervekkel folytatva, amelyeknek a sötét, gonosz erők akarják alávetni az emberi fajt, az abban való igyekezetükben, hogy megtizedeljék a népességet, létrehoztak néhány rettenetes „koncentrációs-börtöntábort", amelyek hasonlóak, sőt „rosszabbak", mint azok voltak, amelyeket a német nácik hoztak létre „a dermesztő, romboló és rettenetes II. Világháború" alatt.

De honnan ered ez a borzalmas ötlet, ami az USA, valamint az egész emberiség ellen irányul?

Bár hihetetlennek tűnik, de az úgynevezett Vészhelyzetek Szövetségi Ügynökségének, a
(FEMA-nak) a létrehozását egyáltalán nem vitatta meg az USA kongresszusa, csupán törvényerejű rendelettel hívták életre...

De ki hozta valójában létre, ezt az új árnyékkormányt, amelyet azzal a kifogással hívtak életre, hogy a nemzeti veszélyhelyzeteket kezelje, amely során merev, állig felfegyverzett katonák túlkapásszerűen, minden felett megragadják az irányítást?

És milyen titkos céllal hozták létre ezt a 800 börtöntábort, amelyek már készenlétben állnak, és az Amerikai Egyesült Államok 50 államában, tökéletes földrajzi eloszlásban helyezkednek el, ahogyan más országokban is, mint Kanadában, Puerto Ricóban, Mexikóban, Kubában és sok más európai országban is... ezenfelül, ezek meglepően nagy száma épült fel veszélyes atomerőművek közelében?

Döntse el ön, a bizonyítékok alapján!