menu


2018. március 2., péntek

Elektromágnesesség, elektromágneses hiperérzékenység, mikrohullámok, 5G-hálózat

 *** ÚJ KIADÁS ***

Titokban rengeteg kárt okoznak nekünk azzal az egyedüli céllal, hogy megbetegítsék, robotokká változtassák és megtizedeljék az egész emberiséget. Ilyenek például a bolygómérnöki tevékenységek, amelyek permetező drónok és repülőgépek alkalmazásával vegyi anyagokat és alumínium nanorobotokat szórnak ki és ezek bekerülve a vérkeringésbe gyógyíthatatlan betegségeket okoznak. Ezenkívül ott vannak a nanochipek, amelyek azonkívül, hogy megbetegítenek, magasabb fokú robotizációt időznek elő. Mindez az emberek fokozottabb megfigyelése és a mindennapi viselkedés módosítása mellett történik.

Ugyanakkor mit szóljunk a napról napra súlyosbodó elektromágneses szennyezéshez, különösen a mobil technológia, az 5G-hálózatok és más fejlett technológiák területén? Lehetséges, hogy az emberek tudnak azokról a borzalmas ártalmakról, amelyeket e technológiák túlzott és addiktív használata okoz?

Nem kétséges, hogy kevesen tudnak a káros hatásokról, mivel igen magas frekvenciájú elektromágneses sugárzást alkalmaznak, amelynek súlyos veszélyei között szerepel a daganatok kialakulása és az elektromágneses mezővel szembeni egyre növekvő érzékenység, ami sok embernek tönkre teszi az életét… befolyásolja szervezetünk működését és megváltoztatja az immun- és hormonrendszert szabályozó  melatonin működését, továbbá blokkolja a DNS-t és visszafordíthatatlan változásokat idéz elő benne.

Ha mindehhez hozzávesszük a több millió otthonban megtalálható káros mikrohullámú sütők által kibocsátott hullámokkal teli élelmiszereket, akkor lassanként az egész bolygó a világszerte jelen lévő veszélyes mikrohullámokból származó egyfajta radioaktív ketrecbe kerül.

Ezenkívül ha nem tudjuk magfelelő keretek között tartani a napi szinten hatalmas mennyiségben bennünket érő elektronegativitást, akkor azonkívül, hogy betegséget okoz, káros hatásokat idéz elő és elsorvasztja azokat a sugárzó energiákat, amelyeket meditáció közben, nyugalmi helyzetben vagy a belső béke és nyugalom állapotában bocsátunk ki, és így energetikai gátat képez és ezáltal gyengíti rezgési mezőnket és szívközpontunkat, amely így elveszíti a kapcsolatos a valósággal. És miért olyan alapvetően fontos a kapcsolat az emberi, földi és a csillagok elektromágnesessége és a Nap között?