menu


2016. október 7., péntek

Clinton csalás, Trump,USA-OROSZORSZÁG, idegengyűlölet, EU válság, 3. választás

****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL****
***EZ A DOKUMENTUMFILM KÉT RÉSZRE OSZLIK A FILMEN BELÜL***

Meg kell értenünk, hogy elérkeztünk ennek a fajnak a végéhez és a kormányok egyetlen dologra törekszenek, hogy végrehajtsák a parancsokat és viszályokkal, válságokkal, háborúkkal, társadalmi megosztással zavarjanak össze minket… Vajon nem fedezhető fel a manipulációjuk, amely során számtalan választási ígéretet hitetnek el velünk, vagy abban, hogy képtelenek megkötni bizonyos politikai szövetségeket és megismételtetik a választásokat, vagy még harmadszorra is elhalasztják a választásokat? Vajon valamilyen nagy lépésre készülnek abbéli igyekezetükben, hogy ránk kényszerítsék a Új Világrendet és azt várják, hogy ez egybeessen az amerikai választásokkal?

Vajon továbbra is minden létező módon fenyegetik Oroszországot, azzal a céllal, hogy kirobbantsák, az általuk vágyott, fegyveres konfliktust? Ezt egyes országok elkezdték észrevenni, és keresik a megoldást, hogy elkerüljék a globális konfrontációt, mert, ha nem így lenne, az Iszlám Állam már elfoglalta volna Európa nagy részét, különös tekintettel Spanyolországra, Olaszországra és Franciaországra.

De mi történik a bolygó leghatalmasabb országának a két elnökjelöltjével? Mit mondhatunk arról az asszonyról, aki valószínűleg az első női elnök lesz az Egyesült Államokban? Talán teljességgel birtokában van azoknak a fizikai és pszichikai képességeknek, amelyek ennek a nagy nemzetnek a kormányzásához szükségesek, ha a pusztító programja szerint a leghamarabb ki akarja robbantani a Harmadik Világháborút?

Miért tettek a helyére egy hasonmást? Vagy szintetikus robotról lenne szó, ahogy ő maga jelentette ki? És mit mondhatunk a másik elnökjelöltről, az irracionális Showmanről, Donald Trumpról?

Lehet, hogy egyre többen kezdik észrevenni a hatalmas választási csalást és azt, hogy mindent beállítanak számunkra? Vajon mit akarnak elrejteni?