menu


2016. szeptember 19., hétfő

Fenyegető meteoritok, hullócsillagok, gyenge Van Allen

****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL****
***EZ A DOKUMENTUMFILM KÉT RÉSZRE OSZLIK A FILMEN BELÜL***

Rendkívüli nyomás nehezedik ránk a bolygónk jövője miatt, és aggodalom tölt el bennünket a súlyos geológiai történések kapcsán, amelyek elkerülhetetlenül tartanak felénk. Lehet, hogy véletlenül esik egybe ilyen sok égi jelenség? Mi történik a bolygónkkal a megszámlálhatatlan rejtélyes, kozmikus esemény kapcsán 2016-ban?
Ez szokatlan üstökösök és más kozmikus jelenségek feltűnését foglalja magába. Az is különös, hogy fogyatkozások, szuperhold és több bolygó együttállás figyelhető meg, egymáshoz közel eső dátumokon, valamint aszteroidák és meteoritok érintik a Földet... Azonban hivatalosan nem tulajdonítanak nekik különösebb fontosságot, annak ellenére, hogy mekkora veszélyt jelentenek.
Lehet, hogy ez befolyásolja a Van Allen védőpajzsot, amely napról-napra egyre gyengébbé válik? Sőt, a végtelen mennyiségű űrszemét maradvány szintén veszélyt jelent a Nemzetközi Űrállomás számára?
Nem lehet, hogy az életünk védőpajzsának gyengülését ugyanaz az erős energiamező okozza, ami a Földön kívülről érkezik és ez komoly fenyegetést jelent a Nemzetközi Űrállomás számára, ahogy a Földre is?
Talán meg tudjuk védeni magunkat, és a kormányok többet fognak azért tenni, hogy elkerüljék a nagyobb bajt? Főként most, amikor az egész Naprendszer olyan zónába lép, ahol számos aszteroida van, miközben a Galaxis középpontja felé közeledünk?
De mit tehetünk ebben a súlyos globális helyzetben, amelynek még csak nem is látjuk a végét?
Egyedül azt tehetjük, hogy igyekszünk kiegyensúlyozni ezt azzal, hogy konstruktívabbakká, pozitívabbakká tesszük a cselekedeteinket, mivel minden létező dolgot energia, rezgés, frekvencia aktivizál...