menu


2021. augusztus 11., szerda

116: GAZDASÁGI ÖSSZEOMLÁS, KIBERPANDÉMIA, NANOGRAFÉN, USA ELNÖKÖK MEGÖLÉSE, FED

 Az emberiség megsemmisítésére előkészített plandémiás válság egyrészről fenyegető globális gazdasági összeomlást eredményez, amely már most is éhínséggel és fokozott erőszakkal jár, hasonlóan az 1929-es nagy gazdasági világválsághoz, másrészt egy olyan kiberpandémia is készülőben van, amely globális digitális áramszünetet és az internet lekapcsolását okozhatja, azzal az egyértelmű céllal, hogy egy jelentős visszaállítást hajtsanak végre, amely visszavezethet minket a középkorba.

Hasonlóképpen, a kormányok folytatják orvosi zsarnokságukat számos bizonyított és hatékony kezelés ellen, mindezt azért, hogy kényszerítsék és erőltessék vakcináikat, amelyekről köztudott, hogy mérgező nano-grafén részecskéket tartalmaznak, amelyek hatással vannak az egészségre, és bizonyítottan nem védenek és nem hatékonyak a Covid ellen, valamint folytatják rendőrállamukat, a bezárásokat, a zárlatokat, amelyek a mindent eltussoló bírákkal együtt a védtelen lakosság ellen irányulnak.

És ennek a közelgő pénzügyi válságnak és eladósodásnak lesz-e bármilyen kapcsolata a globális hatalom tulajdonosaival, a pénz tulajdonosaival és a bolygó leggazdagabb embereivel, akik birtokolják és ellenőrzik a bolygó vagyonának több mint 75%-át , akik létrehozták a magánbankokat a Federal Reserve kialakításával az Egyesült Államokban? Olyan családok, mint a Rothschildok, Morganok, Rockefellerek, Carnegie-k, Bushok stb., akik a gazdaság és a világ irányításának szálait mozgatják. Továbbá miért gyilkoltak meg kegyetlenül sok amerikai elnököt, akik szembeszálltak az elittel és hatalmukkal, és miért nem derült ki soha, hogy kik voltak a gyilkosságok elkövetői?

Közülük kiemelkedik Kennedy elnök, de Abraham Lincoln, James Garfield, William McKinley, Warren Gamaliel Harding, Franklin Roosevelt és mások is. Ki áll az eltitkolt halálesetek mögött?