menu

2017. november 24., péntek

Antarktisz, titkos projektek, náci-földönkívüli bázisok, Ahnenerbe, Odessa

*** ÚJ KIADÁS ***
Minden területen rendkívül érzékeny helyzetben vagyunk, mert az elit azért tesz lépéseket, hogy destabilizáljon és jelentős társadalmi szakadást idézzen elő, szerte a bolygón. Másrészt, minden egyes nappal, ami eltelik, egyre növekvő számú ember kezdi el felfedeni, hogy különböző titkos programok léteznek, amelyeket még nagyon kevesen ismernek, pedig az elit ígéretet tett, hogy a lehető leghamarabb feloldja őket a titkosítás alól... Vagy lehet, hogy azért, hogy ezek ne lássanak napvilágot, még nagyobb fenyegetéseket hoznak létre, és így ezek a nagyon is rejtett ütemtervi pontok továbbra is csendben zajlanak?
Ezeken a programokon belül található az a rejtély is, amely az Antarktiszt övezi, ahol mesterséges piramisok, jég alatti, édesvizű tavak, mély, feneketlen barlangok találhatóak., és egy óriási terület, amely megegyezik a Piris Reis, török admirális ősi térképen található rajzzal, a jég nélküli kontinensről.
Lehet, hogy az Antarktiszon nagyon fejlett földi civilizáció élt, vagy talán földönkívüliek, ahogy sokan megerősítik? Lehet, hogy valóban létezik lenn egy meleg zóna, és ezt bázisként használták és használják a földönkívüliek?
És mi köze ezeknek a titkos bázisoknak azokhoz a náci programokhoz, amelyeket a Második Világháború alatt indítottak el, Gemkapocs akció néven? És mi a helyzet az Odessa hálózattal, amelyet a Vatikánnal és XII. Pió pápával együttműködésben folytattak, aki elrendelte, hogy minden földönkívüliekkel kapcsolatos dolgot hallgattassanak el, amelyek már abban az időben is léteztek?
De végül a nácizmus nem csak Dél-Amerikában telepedett meg, hanem szintén bázisokat hozott létre az Antarktiszon, egyszerre a legtitkosabb, rejtélyes projekt megteremtésével, amelyet Ahnenerbe-nek neveztek, így a Thule és a Vril nevű titkos társaságokkal, kapcsolatba tudtak lépni az állítólagos árja isteneikkel.
Lehet, hogy valójában sikerült nekik kapcsolatba lépni velük és kommunikálniuk azokkal, akik az árja isteneik voltak, vagy olyan földönkívüliek voltak, akiktől szofisztikált technológiát kaptak űrhajók építéséhez, valamint olyan tárgyakat, mint Thor kalapácsa és a harang, amit portálokat nyit a teleportációhoz?