menu


2022. július 2., szombat

138: ATLANTISZ NAP-JÉGKORSZAKMÍTOSZOK, NAP-MIKRONÓVA, ŐSI NUKLEÁRIS FEGYVEREK, DNS

 Atlantisz a mai civilizációnkat messze meghaladó fejlettségi fokot ért el, de eltűnt a Föld színéről, emléke a népek mítoszaiban és legendáiban maradt fenn, amelyek a Nagy Özönvizet okozó katasztrófákra utalnak, hatalmas napviharokra, amelyek megváltoztatták az éghajlatot, és mintegy 9200 évvel ezelőtt az utolsó jégkorszak végét idézték elő.

Elképzelhetetlen pusztító fegyverekkel rendelkeztek, amelyek képesek voltak nagy népességeket kiirtani, és amelyeket az utolsó korszakukban a fény és a sötétség közötti nagy háborúkban használtak. Csak néhány túlélő maradt, akik egy új faj létrehozásának alapját képezték.

Minden megismétlődik. Fajunk véghelyzetben van, és ismét két út nyílik meg előttünk: vagy folytatjuk azt az ostobaságot, hogy Istent akarunk játszani az élettel, a genetikával, a mutációkkal... vagy pedig megemeljük a frekvenciánkat és visszaszerezzük az évezredekkel ezelőtt megváltoztatott DNS-ünk integritását, aktiváljuk az eredeti 12 szálát és visszatérünk, hogy elfoglaljuk eredeti helyünket, megszabadítva minket mindenféle rabszolgaságtól és korlátozástól.

Most vagy soha, a választás rajtunk múlik, vagy folytatjuk a radikális átalakulást, vagy áldozatul esünk egy új napkitörésnek vagy villanásnak, amely eltörli a technológiánkat, és elveszünk a teljes átalakulásban.